Lattenbodem en andere bedbodems voor uw twijfelaar bed

Heeft u een twijfelaar bed of bent u van plan zo’n bed te kopen? En bent u op zoek naar de passende lattenbodem voor uw ledikant? Dan zit u bij Slaapkamerweb op de goede plek.

Wij bieden u lattenbodems in alle gangbare groottes, waaronder een twijfelaar lattenbodem. Deze bedbodems zijn verkrijgbaar in twee varianten: als gebruikelijke lattenbodem en als spiraalbodem. Hieronder leest u welke eigenschappen typerend zijn voor deze soorten bedbodems.
 

  • Een spiraal bedbodem bestaat uit een vlechtwerk van ‘ijzerdraden’ die allen onderling met elkaar verbonden zijn. Spiraal bedbodems zijn sterk en bieden veel steun. Ze lenen zich prima voor alle soorten slapers. Ook zwaardere personen zullen heerlijk liggen op een spiraalbodem. De ventilatie bij dit type bodems is uitstekend en ze hebben een lange levensduur.
     
  • De lattenbodem is gemaakt van meerdere lattenparen, die ieder voor specifieke lichaamszones zijn ontwikkeld. Hierdoor kan de lattenbodem zich geheel naar uw lichaam vormen. Lattenbodems bieden een goede steun en ventilatie voor het matras.
     

Spiraal bedbodem voor twijfelaars

Lattenbodem voor twijfelaars

Bij de spiraal bedbodems voor twijfelaar bedden heeft u de keuze uit een half-elektrische, een handverstelbare en een vlakke bedbodems. Onze twijfelaar lattenbodems zijn alleen beschikbaar in een vlakke variant. Bekijk hieronder ons aanbod lattenbodems en spiraal bedbodems voor twijfelaars.

Productaanbod lattenbodem twijfelaar

Dekbedden voor twijfelaars

Voor twijfelaar bedden zijn speciale dekbedden in tussengrootte verkrijgbaar, maar het kan soms lastig zijn deze te vinden. Bij Slaapkamerweb kunt u elk gewenst type dekbed bestellen in twijfelaar formaat (200 x 200 cm). Zo bieden wij u een donzen dekbed en een katoenen dekbed voor een twijfelaar bed, en ook wollen dekbedden behoren tot het assortiment. Van vrijwel elk type is er zowel een enkel als een 4 seizoenen dekbed. Voor de dekbedden van Slaapkamerweb betaalt u geen verzendkosten. Bovendien profiteert u van aantrekkelijke prijzen! Bekijk de twijfelaar dekbedden in onze webshop.

Slaapkamerweb wordt beoordeeld met een 9.8/10 door 677 klanten.

CBW Erkendveilig betalen met iDeal of overboeken