handverstelbare lattenbodem
golf

Productaanbod handverstelbare lattenbodem

Belangrijke eigenschappen van onze lattenbodems

De lattenbodems die u bij Slaapkamerweb vindt zijn van hout gemaakt. Enkelen hebben een speciale zilverkleurige coating en overhangende latten waardoor u geen hinder zult ondervinden van de lattenbodems als u er twee naast elkaar legt in een tweepersoonsbed. Alle lattenbodems zijn voorzien van een verstevigde middensector.

Handverstelbare lattenbodem gratis thuisbezorgd

handverstelbare lattenbodemUw lattenbodem wordt al vanaf een totale besteding vanaf € 200,- gratis thuisbezorgd (heel Nederland m.u.v. Waddeneilanden). De voorraad van onze handverstelbare lattenbodems is afhankelijk van het type en vooral van de maat. Hebben wij uw lattenbodem niet op voorraad? Dan is de levertijd veelal 1 tot 4 weken. Is een snelle levering van uw handverstelbare lattenbodem van belang? Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Onze lattenbodems uitproberen

Wilt u onze verstelbare lattenbodems graag komen bekijken of uitproberen? In onze toonzaal in Zutphen kunt u komen uitproberen en staan onze ervaren medewerkers bovendien voor u klaar om u te begeleiden bij uw aankoop. U bent van harte welkom!

Andere bedbodems

Bent u niet op zoek naar een lattenbodem, maar naar een ander type bedbodem? Slaapkamerweb heeft ook schotelbodems en spiraalbodems in het assortiment. Schotelbodems zijn de opvolgers van de lattenbodems en bestaan uit kleine schotels die ondersteuning bieden. Daardoor zijn ze uitermate geschikt voor een optimale ventilatie. Spiraal bodems zijn zeer sterk en kunnen vrijwel in elk bed geplaatst worden. Daarnaast zijn ze geschikt voor vrijwel alle soorten slapers.