Elektrisch verstelbare lattenbodems

Zoekt u een elektrisch verstelbare lattenbodem? Dan bent u bij Slaapkamerweb aan het juiste adres. In ons assortiment vindt u diverse typen elektrisch verstelbare lattenbodems. Dit type lattenbodems biedt u extra veel comfort. Het verstelbare hoofdeinde zorgt ervoor dat u prettig kunt lezen of televisiekijken in bed. Een verstelbaar voeteneinde maakt het comfort van uw bed helemaal af: u heeft daarmee optimale controle over het ligcomfort van uw bed! Een verstelbaar voeteneinde is bovendien ideaal wanneer u om medische redenen met uw voeten omhoog slaapt.

Elektrisch verstelbaar of half elektrisch verstelbaar

Elektrisch verstelbare lattenbodems hebben een groot voordeel ten opzichte van handverstelbare lattenbodems: het met de hand verstellen van een lattenbodem met een zware matras is erg zwaar. Met een elektrische lattenbodem bespaart u zich een hoop moeite en zult u merken dat u de positie van uw lattenbodem veel vaker naar wens aanpast dan wanneer u dit met de hand zou moeten doen.

In de Slaapkamerweb webshop vindt u zowel volledig elektrisch verstelbare als half-elektrisch verstelbare lattenbodems. Met een half-elektrisch verstelbare lattenbodem kunt u het hoofdeinde elektrisch bedienen, terwijl het voeteneinde met de hand kan worden versteld. Met een volledig elektrisch verstelbare lattenbodem kunt u zowel uw hoofdeinde als het voeteneinde elektrisch regelen.

Gratis levering bij u thuis vanaf € 400,-

Komt uw totale besteding in onze webshop boven € 400,-, dan wordt uw elektrisch verstelbare lattenbodem gratis thuisbezorgd. Bestelt u een compleet bed? Dan kunt u erop rekenen dat onze medewerkers gelijk een professionele montage voor u verzorgen. 

Productaanbod lattenbodem elektrisch verstelbaar

Een goede slaaphouding op een elektrisch verstelbare lattenbodem

De koop van een lattenbodem die elektrisch verstelbaar is moet u natuurlijk serieus nemen. Uw nachtrust is zeer belangrijk, omdat u tijdens deze nachtrust weer oplaadt voor een nieuwe dag. Daarom nodigen wij u van harte uit om te komen proef liggen op onze elektrisch verstelbare lattenbodems. Graag geven wij u uitgebreid advies bij het maken van uw keus voor de elektrisch verstelbare lattenbodem. Zo weet u zeker dat uw lichaamshouding perfect is op een elektrisch verstelbare lattenbodem van Slaapkamerweb. Bezoek onze showroom in Zutphen aan de Hekkehorst 30.

lattenbodem