Elektrisch verstelbare lattenbodems

Zoekt u een elektrisch verstelbare lattenbodem? Dan bent u bij Slaapkamerweb aan het juiste adres. In ons assortiment vindt u diverse typen elektrisch verstelbare lattenbodems. Dit type lattenbodems biedt u extra veel comfort. Het verstelbare hoofdeinde zorgt ervoor dat u prettig kunt lezen of televisiekijken in bed. Een verstelbaar voeteneinde maakt het comfort van uw bed helemaal af: u heeft daarmee optimale controle over het ligcomfort van uw bed! Een verstelbaar voeteneinde is bovendien ideaal wanneer u om medische redenen met uw voeten omhoog slaapt.

Elektrisch verstelbaar of half elektrisch verstelbaar

Elektrisch verstelbare lattenbodems hebben een groot voordeel ten opzichte van handverstelbare lattenbodems: het met de hand verstellen van een lattenbodem met een zware matras is erg zwaar. Met een elektrische lattenbodem bespaart u zich een hoop moeite en zult u merken dat u de positie van uw lattenbodem veel vaker naar wens aanpast dan wanneer u dit met de hand zou moeten doen.

In de Slaapkamerweb webshop vindt u zowel volledig elektrisch verstelbare als half-elektrisch verstelbare lattenbodems. Met een half-elektrisch verstelbare lattenbodem kunt u het hoofdeinde elektrisch bedienen, terwijl het voeteneinde met de hand kan worden versteld. Met een volledig elektrisch verstelbare lattenbodem kunt u zowel uw hoofdeinde als het voeteneinde elektrisch regelen.

Gratis levering bij u thuis vanaf € 400,-

Komt uw totale besteding in onze webshop boven € 400,-, dan wordt uw elektrisch verstelbare lattenbodem gratis thuisbezorgd. Bestelt u een compleet bed? Dan kunt u erop rekenen dat onze medewerkers gelijk een professionele montage voor u verzorgen. 

Productaanbod lattenbodem elektrisch verstelbaar

Een goede slaaphouding op een elektrisch verstelbare lattenbodem

De koop van een lattenbodem die elektrisch verstelbaar is moet u natuurlijk serieus nemen. Uw nachtrust is zeer belangrijk, omdat u tijdens deze nachtrust weer oplaadt voor een nieuwe dag. Daarom nodigen wij u van harte uit om te komen proef liggen op onze elektrisch verstelbare lattenbodems. Graag geven wij u uitgebreid advies bij het maken van uw keus voor de elektrisch verstelbare lattenbodem. Zo weet u zeker dat uw lichaamshouding perfect is op een elektrisch verstelbare lattenbodem van Slaapkamerweb. Bezoek onze showroom in Zutphen aan de Hekkehorst 30.

lattenbodem

webwinkel keurmerk
Veilig betalen met  veilig betalen met iDeal of overboeken