Ledikant met lades

U bent op zoek naar een ledikant met lades. Dat is een slimme keuze! De lades onder het bed zijn superhandig voor het opbergen van speelgoed, extra beddengoed of kleding. Bovendien maakt zo’n mooi ledikant de slaapkamer helemaal af!. Een andere mogelijkheid bij zo’n ledikant is de slaaplade. Deze lade heeft een bedbodem en matras, heel handig als u een logé krijgt. U schuift de lade open en het bed van uw gast is klaar voor gebruik!

Selecteren van uw ledikant met lades

Om te bepalen welk ledikant precies voldoet aan uw smaak en wensen kijkt u lekker rond in onze online beddenspeciaalzaak. Zoekt u een ledikant voor 2 personen of juist een eenpersoonsbed?

Als u toch aan het rondkijken bent, kijk dan meteen even naar een mooi bijpassend dekbedovertrek!

Een goed matras in uw ledikant met lades

Na het kiezen van uw ledikant bestelt u eenvoudig een bijpassend matras. Lekker liggen is een voorwaarde voor een goed bed. Dus heel belangrijk om even tijd te nemen om te bepalen wat voor matras het meest geschikt is voor uw lichaam. Heeft u hier wat hulp bij nodig? Geen probleem! U kunt gerust contact met ons opnemen en onze medewerkers helpen u gemakkelijk een stap verder door het stellen van een aantal vragen. 

Productaanbod ledikant met lades

Uw ledikant met lades gratis voor u neergezet

Veel mensen zien enorm op tegen het idee om met zware dozen te moeten slepen en daarna het bed te moeten monteren. Wij begrijpen dat heel goed. Daarom regelen wij dit voor u. Alle bedden vanaf 400 euro bezorgen wij kosteloos bij onze klanten. En daar eenmaal aangekomen zorgen wij ervoor dat het bed in de juiste kamer, op de juiste plek helemaal neergezet wordt. Dat scheelt een hoop gedoe voor u!

Ledikant met lades eerst testen

Durft u het niet aan om het bed te kopen zonder het eerst in het echt gezien te hebben? Kom dan naar onze showroom in Zutphen. Hier kunt u het bed zien en kunt u bepalen of het gekozen matras echt zo comfortabel is als u dacht. We zien u graag!

Slaapkamerweb wordt beoordeeld met een 9.8/10 door 677 klanten.

CBW Erkendveilig betalen met iDeal of overboeken