elektrische lattenbodem 140x200
golf

Productaanbod elektrische lattenbodem 140x200


Welke elektrische lattenbodem heb ik nodig?

Slaapt u met zijn tweeën in een bed van 140x200 cm? Kies dan altijd twee lattenbodems van 70x200 cm met twee matrassen in een overeenkomstige maat. Zo kunt u keuze van zowel matras als lattenbodem laten afhangen van uw persoonlijke voorkeur. Ook als bijvoorbeeld één van beiden een elektrisch verstelbare lattenbodem wenst en dit voor de ander niet nodig is, bieden twee lattenbodems en matrassen uitkomst.

Let op: gebruikt u twee aparte lattenbodems, waarvan één of allebei verstelbaar? Kies dan ook voor losse matrassen van 70x200!

Elektrisch verstelbaar

Met de bijgeleverde afstandsbediening kunt u eenvoudig het hoofdeinde en het voeteneinde verstellen ter verhoging van uw slaapcomfort. U hoeft hiervoor niet eens uit bed te stappen. Met een druk op de knop brengt u het hoofdeinde omhoog zodat u kunt zitten om een boek te lezen of een film te kijken. Wilt u weer gaan liggen? Laat dat het hoofdeinde eenvoudig weer dalen. Dit kan ook met het voeteneinde.

Een elektrische lattenbodem van 140x200 cm is bovendien ideaal voor mensen met fysieke klachten. Onze elektrische lattenbodems hebben behalve een verstelbaar hoofdeinde ook een knieknik en een neksteun waardoor u op de juiste plekken extra steun krijgt.