Elektrische lattenbodem 140x200

Op zoek naar een elektrisch verstelbare lattenbodem van 140x200 cm? Lattenbodems van 140x200 zijn geschikt voor een klein tweepersoonsbed in dezelfde maat. Een lattenbodem van 140x200 cm is de maximaal leverbare maat voor elektrisch verstelbare lattenbodems en met name geschikt wanneer u het bed van 140x200 cm in uw eentje gebruikt.

Slaapt u met zijn tweeën in een bed van 140x200 cm? Kies dan altijd twee lattenbodems van 70x200 cm met twee matrassen in een overeenkomstige maat. Zo kunt u keuze van zowel matras als lattenbodem laten afhangen van uw persoonlijke voorkeur. Ook als bijvoorbeeld één van beiden een elektrisch verstelbare lattenbodem wenst en dit voor de ander niet nodig is, bieden twee lattenbodems en matrassen uitkomst.

Let op: gebruikt u twee aparte lattenbodems, waarvan één of allebei verstelbaar? Kies dan ook voor losse matrassen van 70x200!

Elektrisch verstelbaar

Met de bijgeleverde afstandsbediening kunt u eenvoudig het hoofdeinde en het voeteneinde verstellen ter verhoging van uw slaapcomfort. U hoeft hiervoor niet eens uit bed te stappen. Met een druk op de knop brengt u het hoofdeinde omhoog zodat u kunt zitten om een boek te lezen of een film te kijken. Wilt u weer gaan liggen? Laat dat het hoofdeinde eenvoudig weer dalen. Dit kan ook met het voeteneinde.

Een elektrische lattenbodem van 140x200 cm is bovendien ideaal voor mensen met fysieke klachten. Onze elektrische lattenbodems hebben behalve een verstelbaar hoofdeinde ook een knieknik en een neksteun waardoor u op de juiste plekken extra steun krijgt.

Uw lattenbodem gratis thuisbezorgd

elektrische lattenbodem 140x200Lattenbodems vanaf € 200,- worden gratis thuisbezorgd in heel Nederland (m.u.v. Waddeneilanden). Sommige lattenbodems zijn uit voorraad leverbaar. Is uw elektrisch verstelbare lattenbodem van 140x200 cm niet op voorraad? Dan geldt meestal een levertijd van 1 tot 4 weken. Is een snelle levering van belang? Neem gerust contact met ons op om te informeren naar de actuele voorraad.

Productaanbod elektrische lattenbodem 140x200

Slaapkamerweb wordt beoordeeld met een 9.8/10 door 680 klanten.

CBW Erkendveilig betalen met iDeal of overboeken