Elektrische lattenbodem 90x200

De elektrische lattenbodem 90x200 cm biedt u het ultieme slaapcomfort. Met de handige afstandsbediening verstelt u het hoofdeind en voeteneind in. Of u nu wilt slapen, lezen of televisie wilt kijken, u verandert eenvoudig de positie van de lattenbodem voor de juiste houding of de juiste ondersteuning van uw lichaam. Een elektrisch verstelbare lattenbodem is ideaal voor extra comfort of wanneer u lichamelijke klachten heeft.

Een elektrische lattenbodem van 90x200 centimeter wordt gebruikt op een standaard bedden van 90x200 centimeter en op bedden van 180x200 centimeter. Voor een tweepersoonsbed van 180x200 cm gebruikt u twee lattenbodems en twee losse matrassen van 90x200 cm. Het is met verstelbare lattenbodems geen optie één groot matras van 180x200 cm te gebruiken omdat u dan de verstelbare lattenbodems niet onafhankelijk van elkaar kunt gebruiken. Omdat 90x200 de standaardmaat is voor een eenpersoonsbed, heeft u volop keuze in matrassen en lattenbodems in deze maat.

Elektrisch verstelbare lattenbodems

Het grote voordeel van een elektrisch verstelbare lattenbodem is dat het verstellen van uw bed hiermee een fluitje van een cent is. Het verstellen van het hoofd- of voeteneinde met een handverstelbare lattenbodem is zwaar, zeker met een zware matras daarbovenop. Slaapkamerweb biedt twee verschillende typen elektrische lattenbodems:

  • Half elektrisch verstelbare lattenbodems hebben een elektrisch verstelbaar hoofdeinde en een handverstelbaar voeteneinde. Ideaal wanneer u op zoek bent naar gemak en comfort in het verstellen van uw hoofdeinde, maar u geen lichamelijke redenen heeft om ook uw voeteneinde elektrisch te willen verstellen. Als dat toch eens nodig is, verstelt u het voeteneinde met de hand.
  • Elektrisch verstelbare lattenbodems beschikken over een elektrisch verstelbaar hoofdeinde én voeteneinde. Een ideale combinatie voor iedereen die op zoek is naar comfort en die bovendien het voeteneinde regelmatig en zonder zware inspanning wil verstellen. Mensen met fysieke klachten kiezen veelal voor een volledig elektrische lattenbodem.

Uw elektrische lattenbodem gratis thuisbezorgd

elektrische lattenbodem 90x200Wij brengen géén verzendkosten in rekening op elektrisch verstelbare lattenbodems vanaf € 200! Wij leveren uw nieuwe lattenbodem gratis bij u af. De levertijd op lattenbodems is meestal 1-4 weken. Is een snelle levering voor u van belang? Neem dan contact met ons op en informeer welke elektrisch verstelbare lattenbodems in 90x200 cm wij uit voorraad kunnen leveren!

Productaanbod elektrische lattenbodem 90x200