bed met matras
golf

Productaanbod bed met matras

Bed met matras in uw stijl

Welke stijl past bij u? Modern en strak of misschien juist landelijk? Wat uw smaak ook is, bij Slaapkamerweb vindt u zeker het bed dat bij u past! Van hoogslaper tot stapelbed, van boxspring tot waterbed de keuze is enorm.

Uw bed met matras en bedbodem

Er zijn verschillende soorten bedbodems te weten: lattenbodems, schotelbodems en spiraalbodems. Welke bodem bij u past hangt af van de eisen die u stelt aan de bodem en van het soort bed dat u kiest. Na het kiezen van de passende bodem is het tijd om op zoek te gaan naar een matras. Belangrijk is dat het matras bij het bed en de bodem past, maar minstens zo belangrijk is dat het matras bij ú past. Neem daarom even de tijd en moeite om hier goed naar te kijken. Komt u er niet helemaal uit? Neem dan contact met ons op, wij helpen u graag verder op weg!

Nieuw bed met matras helemaal compleet in uw kamer

Wanneer u uw keuze hebt gemaakt en de bestelling heeft geplaatst gaan wij voor u aan het werk om te zorgen dat het bed bij u thuis komt. Als het bed bij ons binnen is zorgen wij dat het gratis bij u in huis wordt gebracht. We houden het niet alleen bij het afleveren van het bed, onze monteurs zetten het namelijk ook voor u in elkaar. Op vakkundige en vlotte wijze is deze klus zo geklaard! U hoeft alleen nog even zelf het bed op te maken. 

Heeft u trouwens al mooi beddengoed voor het nieuwe bed uitgezocht? Nog niet? Kijk dan eens naar ons uitgebreide assortiment dekbedovertrekken!

Bed met matras in de toonzaal

In Zutphen bevindt zich onze toonzaal. Hier kunt u het bed met matras van uw keuze komen bekijken. En ook even proefliggen behoort tot de mogelijkheden. Onze medewerkers zien u graag tegemoet!