Logeermatras kopen

Krijgt u bezoek dat blijft slapen? Dan wilt u graag dat uw gasten prettig en comfortabel slapen en 's morgens uitgerust aan het ontbijt zitten. Slaapkamerweb helpt u graag bij het kiezen van een passend logeermatras voor uw logees. Een prima logeermatras voor een goede prijs en kwaliteitverhouding is bijvoorbeeld het Poleyther Basic of het Pocketveer Basic matras. 

Opvouwbaar logeermatras

Wanneer u af en toe een logé op visite krijgt, maar niet beschikt over ruimte voor een logeerbed, is een vouwmatras de ideale oplossing. Dit matras kunt u voor uw logé neerleggen en na het slapen kunt u het opvouwbaar logeermatras weer netjes opbergen in de bijgeleverde opbergzak. Krijgt u op korte termijn logees? Dit is geen probleem! Het zwarte logeermatras hebben wij standaard op voorraad. Daardoor kan het vouwmatras al binnen 2 dagen thuisbezorgd worden.

Tip: het vouwmatras is ook geschikt als poef of speelmatras voor de kinderkamer!
» Vouwmatras met snelle levertijd

Productaanbod logeermatras

Logeerbedden

Heeft u wat meer ruimte? Dan kunt u ook kiezen voor een logeerbed in de vorm van een vouwbed, opklapbed, slaapbank of onderschuifbed. Slaapkamerweb beschikt over een ruim aanbod logeerbedden geschikt voor elke woning. Kies bijvoorbeeld een vouwbed of opklapbed wanneer u op zoek bent naar een compact op te bergen bed. Een slaapbank biedt u een multifunctioneel meubelstuk en is een leuke aanvulling voor bijvoorbeeld de tienerkamer. Een bed met onderschuifbed is ideaal wanneer u beschikt over een logeerkamer en biedt ruimte aan één of indien nodig twee logees.

 

Ervaringen van klanten

Bent u benieuwd naar de ervaringen van klanten die u voorgingen? Lees dan onze referenties, zoals onder andere:
 

"Wij zijn verhuisd naar een appartement en hadden een vouwbed nodig. Ben op de website van Slaapkaamerweb terecht gekomen en dat was niet verkeerd. De klantvriendelijkheid was heel fijn en de informatie was voortreffelijk. Wij hebben dus voor de eerste keer hele goede ervaring met Slaapkamerweb en zullen dat zeker uitdragen! Anny Korswagen"

 

Anny Korswagen uit Meerssen  

 

» Lees alle referenties