boxspring verstelbaar
golf

Aanbod Boxspring verstelbaar:

sort icon

De juiste maat van uw verstelbare boxspring

Bij een boxspring die verstelbaar is, heeft u bij ons net als de uitvoering keuze te over, de kleinste maat is meestal 140 cm breed en 200 cm lang, de grootste maatoptie is 200 cm breed en 220 cm lang. Kortom iedereen past de verstelbare boxspring. Die altijd uit 2 boxen en uit 2 matrassen bestaat. Wel zo handig zodat u ze per kant kunt bedienen. De topmatras echter beslaat de volledige breedte van de gehele boxspring met een split aan de bovenzijde, zodat deze goed meebeweegt, maar toch uit één geheel bestaat. 

Elektrisch verstelbaar

Onze elektrisch verstelbare boxsprings zijn verstelbaar in diverse houdingen, wat u bijvoorbeeld comfort kan bieden bij het uit bed komen, of om gemakkelijk een prettig zittende- en/of slaaphouding aan te nemen, of uw benen net iets hoger te leggen voor een goede bloedtoevoer of een prettige kanteling van het bekken. Kortom redenen genoeg redenen om u te oriënteren op een verstelbare boxspring waar u veel gemak en comfort van kunt ondervinden, elke dag opnieuw!

Verstelbare boxspring bestellen

De levertijden van de elektrische boxspring staat vermeldt u bij het product zelf. Misschien heeft u meer informatie nodig en heeft u vragen, neem dan contact op met onze klantenservice. Onze specialistische medewerkers helpen u graag verder, maar u bent ook van harte welkom in onze showroom in Zutphen om uw ideale boxspring uit te proberen.