boxspring bestellen
golf

Aanbod boxsprings:

sort icon

Stel uw boxspring zelf online samen!

Het slaapsysteem bestaat uit verschillende onderdelen of lagen, die samen het slaapcomfort en de uitstraling bepalen. Het begint eigenlijk al bij de keuze voor het hoofdbord, deze is bij elke boxspring anders en kunt u dus een selectie op maken. Aan de basis van iedere boxspring liggen vervolgens de boxen, die kunt zien als bodem, deze zijn bij ons allemaal pocketgeveerd. Hieronder bevinden zich natuurlijk de poten, waar u kunt kiezen uit verschillende varianten. De boxen zijn net als de matrassen die hier weer bovenop komen gestoffeerd, bij onze boxsprings kiest u zelf of u gaat voor (kunst)leer of stof en u kunt daarin ook weer kiezen tussen verschillende kleurtinten. Ook heeft u bij de matrassen de keuze om te kiezen voor een stevigheid die u past. 

Op de top komt de topmatras, waarbij wij u de keuze geven om te kiezen voor het gewenste comfort, in de vorm van 4 verschillende varianten. De topmatras bestaat bij een tweepersoons boxspring uit één geheel en maakt dat u de geul tussen de 2 matrassen nauwelijks opmerkt en als u bang bent dat u dit wel zult voelen, is het vaak ook mogelijk om voor een 2-persoons matras te gaan, onder de topmatras. Bij een elektrisch verstelbare boxspring hoort een splittopmatras zodat de linker- en rechterkant afzonderlijk van elkaar gebruik kan maken van de verstelling. 

Al deze opties en mogelijkheden wijzen zich vanzelf wanneer u uw boxspring online bij ons besteld!

Gratis bezorging en montage

Besteld u uw boxspring bij ons, dan bent u verzekerd van een goede service. Naast de vele mogelijkheden aan opties en zorgvuldig klantcontact, worden onze boxsprings bij een bestelling vanaf 400,- euro bovendien gratis bij u thuis bezorgd en gemonteerd (op een aantal uitzonderingen na). Onze vakkundige monteurs stellen de boxspring netjes voor u af en nemen ook alle verpakkingsmaterialen weer mee, zodat u direct gebruik kunt maken van uw nieuwe aanwinst! 

Als u op het punt staat om uw favoriete boxspring te bestellen is het goed om te weten dat als deze via het trapgat bij u naar boven moet, dit ook moet passen! Ondanks dat de boxspring per onderdeel bij u naar boven zal worden gebracht, is met name het hoofdbord het onderdeel wat soms voor problemen zorgt omdat het vaak de ruimste afmetingen kent. Deze afmetingen staan bij iedere boxspring vermeld, zodat u dit van te voren op kunt meten. Heeft u hier toch nog vragen over dan kunt u hier uiteraard contact met ons opnemen. 

De actuele levertijd van de boxspring van uw keuze, kunt u vinden onder de opties en bij de prijs. Zodra wij precies weten wanneer wij deze aan u kunnen uitleveren, nemen wij contact met u op, om een afspraak met u in te plannen voor de montage! 

Mocht u voor of na de levering nog vragen hebben, dan helpen onze specialistische medewerkers u graag verder. Tevens bent u ook van harte welkom in onze toonzaal in Zutphen om uw ideale boxspring te bekijken of uit te proberen.

Accessoires voor uw boxspring

Er zijn tal van accessoires die het u net wat makkelijker maken en u niet alleen in gemak tegemoet komen, maar ook uw slaapkamer verrijken. Wat dacht u bijvoorbeeld van onze Nachtkastjes of commodes? Deze zijn veelal ook beschikbaar in het materiaal of design van het ledikant van uw voorkeur! Als u deze meebesteld met uw houten bed van 180x200 cm, dan worden deze vaak ook nog eens kosteloos gemonteerd!