Boxspring 160x200
golf

Productaanbod boxspring 160x200

sort icon

Welke boxspring heeft de juiste maat?

Op deze pagina vindt u alle boxsprings die leverbaar zijn in de maat 160x200 centimeter. Of dit ook de juiste maat is voor u, hangt af van uw slaapwensen, het formaat van uw slaapkamer en uw lichaamslengte. Voor de meeste mensen is een tweepersoons boxspring van 160x200 cm een uitstekende maat. Heeft u graag iets extra ruimte en is uw slaapkamer groot genoeg, dan kunt u ook een boxspring van 180x200 cm overwegen. Is uw slaapkamer klein en/of zult u meestal alleen slapen, dan kunt u een boxspring van 140x200 cm overwegen.

Dan de lengte van uw bed. De juiste matraslengte is van groot belang voor een goede nachtrust. Slapen in een te kort bed kan leiden tot ongemak en zelfs lichamelijke klachten. Een bed van 200 cm lang is in Nederland de standaard, maar bent u langer dan 1,90 m? Dan doet u er goed aan een bed uit te zoeken van 210 of zelfs 220 cm lengte. De ideale bedmaat is circa 20 centimeter langer dan uw lichaamslengte. Vrijwel alle boxsprings van 160 breed leveren wij ook in deze extra lange maten. 

Tweepersoons boxsprings uitproberen

Bent u benieuwd naar onze 2-persoons boxsprings? U kunt ze uitproberen in onze showroom in Zutphen. Kom proefliggen en laat u adviseren door onze behulpzame medewerkers. Onze showroom is geopend van dinsdag tot en met zaterdag.

Antislipmat voor uw boxspring

Door gebruik kan het voorkomen dat uw matras gaat schuiven. U kunt dit voorkomen door een antislip matrasonderlegger aan te schaffen. Deze mat heeft een afmeting van 70 x 160 cm, waardoor hij onzichtbaar onder uw matras ligt en daardoor geen afbreuk doet aan de uitstraling van uw boxspring. Bestel er een als u een eenpersoons boxspring heeft. Voor een tweepersoons boxspring heeft u twee matten nodig.