complete boxspring 180 x 200
golf

Aanbod complete boxspring 180 x 200: 

sort icon

Voordelen boxspring

Bij slaapkamerweb creëert u zelf het slaapcomfort wat u wenst en kiest u de uitstraling die bij u en uw interieur past! Onze collectie boxsprings hebben we geselecteerd op kwaliteit en willen we met onze complete boxsprings waarmaken waarom ze bekend staan; namelijk hun grote comfort en unieke voorkomen!

Een complete boxspring in de maat 180 x 200 cm, bestaat uit 2 boxen/bodems, met daarop 2 meegestoffeerde matrassen en een topmatras. U heeft bij ons zelf de mogelijkheid om naast de uitstraling te kiezen uit verschillende soorten comfort, want zoveel mensen, zoveel wensen. Bijvoorbeeld voor de keuze van de topmatras en de hardheid van de matrassen. Wat vindt u lekker liggen?

Afmetingen boxspring

Als u uw favoriete boxspring wil bestellen, is het goed om vooraf rekening te houden met de afmetingen. Als de boxspring bij u naar een verdieping moet, zal deze door het trappengat moeten passen. Ondanks dat de boxspring per onderdeel bij u naar boven zal worden gebracht, is met name het hoofdbord hetgeen wat soms voor problemen zorgt, vooral bij de breedte van 180 cm. De exacte afmetingen van de hoofdborden staan bij iedere boxspring op onze site aangegeven, zodat u dit van te voren op kunt meten. Heeft u hier toch nog vragen over dan kunt u hier uiteraard contact met ons opnemen. 

Kies de uitvoering van uw complete boxspring

Ook de juiste uitstraling kiest u zelf uit. Te beginnen bij het hoofdbord, iedere boxspring in onze collectie heeft een uniek hoofdbord, het is dus handig om ze daarop te selecteren. Vervolgens kiest u bij de opties de zaken waaraan deze moet voldoen, zoals comfort en uiterlijk en bij het uiterlijk is de stoffering natuurlijk een belangrijk gegeven. Gaat u voor een complete boxspring in (kunst)leer, of juist in een zachte stof? Uiteraard zijn deze beiden te verkrijgen in verschillende soorten en diverse kleurtinten. De mogelijkheden voor de poten variëren van opties in materiaal, design en hoogte en geven zo een mooie basis aan het geheel.

Vergeet bij het online bestellen van uw complete boxspring 180 x 200, het beddengoed niet! Het is fijn om bij de levering van uw boxspring naar wens ook hoeslakens voor topmatrassen in huis te hebben die goed passen en met de kwaliteit die wij in huis hebben een tijd meegaan!

Elektrisch verstelbare boxspring in 180 x 200 cm

Een elektrisch verstelbare boxspring geeft u veel comfort en maakt dat u gemakkelijk in zithouding kan komen en zorgt, met uw benen een klein beetje omhoog, voor een goede bloedsdoorloop! Als u een elektrisch verstelbare boxspring kiest, hoort daar een splittopmatras bij, zodat beide kanten afzonderlijk van elkaar van de verstelling gebruik kunnen maken. 

Snelle levering boxsprings

De actuele levertijd van de complete boxspring kunt u vinden onder de opties en bij de prijs. Zodra wij precies weten wanneer wij deze aan u kunnen uitleveren, nemen wij contact met u op, om een afspraak met u in te plannen voor de montage! Mocht u onverhoopt, voor of na de levering nog vragen hebben dan helpen onze specialistische medewerkers u graag verder, maar u bent ook van harte welkom in onze toonzaal in Zutphen om uw ideale boxspring uit te proberen.

Persoonlijk advies bij het samenstellen van uw boxspring van 180 x 200

Heeft u wat hulp nodig bij het samenstellen van uw complete boxspring, of heeft u een andere vraag? Als online slaapkamerspecialist helpen wij u graag persoonlijk, wij staan dan ook voor u klaar om u te voorzien van een passend advies. Neem daarom gerust contact met ons op. Uiteraard bent u ook van harte welkom in onze toonzaal te Zutphen, bekijk hiervoor de openingstijden