Boxspring Franklin
Boxspring Franklin
1.899,00
Boxspring Franklin
Boxspring Franklin hoofdbord
Boxspring Franklin zijkant
Boxspring Franklin voeteneinde
Boxspring Franklin
Boxspring Franklin hoofdbord
Boxspring Franklin zijkant
Boxspring Franklin voeteneinde

Boxspring Franklin

Luxe boxspring met een hoofdbord voorzien van een vierkante vlakverdeling. Kies zelf bekleding, pootjes en het gewenste comfort. Elektrisch verstelbaar mogelijk!

line arrow
1.899,00
Levertijd 7 weken tot 11 weken
line arrow

Kies uw matras

Een matras geeft u de juiste ondersteuning. Bent u boven de 80 kg? Dan is een stevig matras ons advies. Kies uw gewenste stevigheid.

Hoe kiest u het juiste matras?

De matrassen van deze boxspring zijn voorzien van ca. 320 pocketveren per m2 die zorgen voor een goede ventilatie en samen met de 7 comfortzones tevens voor een optimale ondersteuning. Een matras (als onderdeel van de gehele boxspring) zorgt voor de juiste ondersteuning tijdens het slapen.

De keuze voor de stevigheid ten alle tijden aan u zelf! Ons advies is dat er in de meeste gevallen het beste kan worden gekozen voor een stevig matras wanneer u boven de 80 kg weegt. Is uw gewicht onder de 80 kg, maar vind u een wat harder bed fijner? Kies dan gerust voor de stevige variant, of andersom! Let op: Bent u boven de 80 kg en kiest u voor een medium matras? Dan is de kans groot dat dit wel sneller leidt tot kuilvorming.

We begrijpen dat het niet altijd voor iedereen gemakkelijk is om hierin een goede afweging in te kunnen maken. Weet dan dat u altijd de mogelijkheid heeft om onze deskundige medewerkers om advies te vragen en contact met ons op te nemen. Ook heeft u de mogelijkheid om een afspraak te maken om onze toonzaal te bezoeken en de stevigheid van de matrassen zelf uit te testen. 

line arrow

Kies uw topmatras

De topmatras maakt de boxspring compleet en zorgt voor het bovenste laagje comfort. Kies uw gewenste topmatras.

Hoe kiest u de juiste topper?

De topmatras is de bovenste laag van de boxspring die niet is meegestofferd en u opmaakt. U heeft bij deze boxspring de mogelijkheid om te kiezen tussen verschillende soorten topmatrassen. Dit maakt dat u het comfort van de topmatras kunt afstemmen op uw persoonlijke voorkeuren.

Koudschuim topmatras
De koudschuim topmatras is een voordelige keuze en geeft u medium tot stevig ligcomfort en goede ventilatie!

Gelfoam topmatras
De royale gelfoam topmatras geeft u een minimum aan tegendruk en ondanks dat u wat in de topmatras ligt zorgen de eigenschappen van de gel dat de warmte goed wordt gereguleerd. 

Vita Talalay latex topmatras
Bent u opzoek naar een luxe en soepel slaapcomfort? Deze Vita Talalay latex topper is voorzien van de meest zachte latex soort en maakt het tot een heerlijke flexibele topmatras. 

Luxe koudschuim topmatras
Deze hoogwaardige en royale koudschuim topmatras geeft u een medium tot zacht ligcomfort. Deze luxe topmatras met een HR60 waarde van het koudschuim, zal dan ook een lange tijd meegaan!

De topmatras van deze boxspring beslaat de gehele breedte van de boxspring en als u kiest voor een elektrisch verstelbare variant, dan hoort hier een splittopmatras bij. De split aan de bovenkant van de topmatras, maakt dat dat de linker- en rechterkant van de tweepersoons boxspring, los van elkaar versteld kunnen worden. 

line arrow
1.899,00
Levertijd 7 weken tot 11 weken