Zacht matras

Bent u op zoek naar een comfortabel zacht matras? Dan bent u bij ons in de juiste webwinkel! Bij Slaapkamerweb vindt u een zeer breed scala aan matrassen in alle soorten en maten, ook uw zachte matras zit er tussen!

Tijdens het uitzoeken van een nieuw matras komt menigeen tot de ontdekking dat er wel heel veel mogelijkheden zijn. Op onze website hebben we de diverse variaties overzichtelijk voor u weergegeven, dat maakt het zoeken een stuk eenvoudiger. We kunnen ons echter goed voorstellen dat u het toch nog lastig vindt het juiste matras te kiezen. Daarom helpen we u graag. Neem gerust contact met ons op, telefonisch of online, en we helpen u op weg.

Welk materiaal is zacht?

Een zacht matras is er in veel varianten en materialen. Het is niet meer zo dat slechts 1 materiaal geschikt is voor u. Matrassen van alle verschillende materialen zoals: koudschuim, traagschuim, natuurlatex en polyether zijn verkrijgbaar in verschillende gradaties van hardheid. U kiest dus eerst welk materiaal het beste past bij uw wensen en eisen en kiest daarna de mate van hardheid van het betreffende matras. Zo heeft u altijd het matras dat helemaal bij u past!

Wist u dat het ook mogelijk is een oplegmatras op uw matras te leggen? Dit kan in veel gevallen net dat beetje extra zachtheid en comfort toevoegen. 

Productaanbod zacht matras

De juiste maat voor uw zachte matras

Bij Slaapkamerweb vindt u werkelijk alle lengte- en breedtematen die u maar nodig kunt hebben voor uw matras. Uw matras is altijd op maat voor uw bed. Zoekt u bijvoorbeeld naar een extra lang matras? Onze lengtematen gaan tot 2.20 m. Ook voor een breder zacht matras van bijvoorbeeld 100 of 200 cm kunt u prima bij ons terecht.

 

Slaapkamerweb wordt beoordeeld met een 9.8/10 door 669 klanten.

CBW Erkendveilig betalen met iDeal of overboeken