matras voor zware mensen
golf

Productaanbod matras voor zware mensen

sort icon

Uw matras voor zware mensen bij Slaapkamerweb

Voor een goed en duurzaam matras voor zware mensen bent u bij Slaapkamerweb aan het juiste adres! Onze koudschuim matrassen zijn leverbaar in verschillende lengte- en breedtematen, u heeft altijd een matras op maat. Ook de extra brede matrassen van bijvoorbeeld 100x200 en 200x200 cm hebben we op voorraad. Bij de meeste matrassen kunt u zelf de mate van hardheid kiezen, in de variaties “soepel”, “stevig” en “extra stevig”. Voor zware mensen is de variant “extra stevig” aan te bevelen.

Wij adviseren u een matras van tenminste 22 cm dik te kiezen. Eventueel kunt u daarbovenop ook nog een koudschuim topper leggen voor extra comfort en een langere levensduur van uw matras.

Matras voor zware mensen proberen? 

matras voor zware mensen

Op onze site staat veel informatie over matrassen en de verschillende soorten en maten. Vindt u het moeilijk om vanachter uw bureau een matras voor zware mensen uit te zoeken? Heeft u behoefte om eerst te voelen en ervaren hoe de verschillende matrassen liggen? Dat kan! In Zutphen staat onze showroom. Hier staan veel bedden en matrassen uitgestald. U bent van harte welkom om te komen kijken en vooral ook uit te proberen. Onze bekwame medewerkers staan voor u klaar met een kopje koffie, advies en antwoord op uw vragen! 

Wist u dat wij alle matrassen vanaf 200 euro helemaal gratis bij u thuisbezorgen in heel Nederland? We brengen hem zelfs tot in de gewenste kamer én nemen het verpakkingsmateriaal weer mee terug. U heeft er geen omkijken naar!