Matras voor zware mensen

Een goede nachtrust is zeer belangrijk want goed slapen maakt u weerbaarder, gezonder en fysiek fitter. Om goed te kunnen slapen is een bed en matras zeer belangrijk! Bent u zwaarder gebouwd? Dan is het van belang dat u een matras kiest die daar op aansluit. Een matras voor zware mensen moet aan een aantal eisen voldoen. De afmeting is van belang, u heeft immers ruimte nodig voor het omdraaien. Een matras van 90 of 100 cm breed helpt daarbij. Het is ook belangrijk om te letten op een goede ventilatie. En daarnaast raden we altijd aan om te kijken naar de stevigheid en dikte van het matras. Een wat steviger matras biedt betere ondersteuning en gaat langer mee, bovendien is er minder kans op kuilvorming. Koudschuim, traagschuim en latex zijn zeer geschikte materialen.

Uw matras voor zware mensen bij Slaapkamerweb

Voor een goed en duurzaam matras voor zware mensen bent u bij Slaapkamerweb aan het juiste adres! Onze koudschuim matrassen zijn leverbaar in verschillende lengte- en breedtematen, u heeft altijd een matras op maat. Ook de extra brede matrassen van bijvoorbeeld 100x200 en 200x200 cm hebben we op voorraad. Bij de meeste matrassen kunt u zelf de mate van hardheid kiezen, in de variaties “soepel”, “stevig” en “extra stevig”. Voor zware mensen is de variant “extra stevig” aan te bevelen.

Wij adviseren u een matras van tenminste 22 cm dik te kiezen. Eventueel kunt u daarbovenop ook nog een koudschuim topper leggen voor extra comfort en een langere levensduur van uw matras.

Productaanbod matras voor zware mensen

Matras voor zware mensen proberen? 

matras voor zware mensen

Op onze site staat veel informatie over matrassen en de verschillende soorten en maten. Vindt u het moeilijk om vanachter uw bureau een matras voor zware mensen uit te zoeken? Heeft u behoefte om eerst te voelen en ervaren hoe de verschillende matrassen liggen? Dat kan! In Zutphen staat onze showroom. Hier staan veel bedden en matrassen uitgestald. U bent van harte welkom om te komen kijken en vooral ook uit te proberen. Onze bekwame medewerkers staan voor u klaar met een kopje koffie, advies en antwoord op uw vragen! 

Wist u dat wij alle matrassen vanaf 200 euro helemaal gratis bij u thuisbezorgen in heel Nederland? We brengen hem zelfs tot in de gewenste kamer én nemen het verpakkingsmateriaal weer mee terug. U heeft er geen omkijken naar!