hard matras
golf

Productaanbod hard matras

sort icon

Harde matrassen of zachte matrassen?

Heeft u last van rug- of nekpijn? Dan heeft u wellicht gehoord dat een hard matras dan een goede optie is. Deze theorie is echter inmiddels achterhaald! Vroeger gaf men dit advies vaak omdat een zachter matras regelmatig ging doorhangen. Met de nieuwe generatie matrassen is dit echter niet meer aan de orde! De huidige matrassen zijn allemaal zo vernuftig samengesteld dat werkelijk aan alles is gedacht. Voldoende ondersteuning, ventilatie, ligcomfort en ga zo maar door. Veel matrassen bestaan uit zones die voor de juiste ondersteuning op de juiste plek zorgen. Bovendien blijven de rug- en nekwervels in de juiste positie.

Welk hard matras past het beste bij u?

Omdat ieder mens anders gebouwd is en andere voorkeuren heeft is het ook heel persoonlijk welk matras het beste bij u past. Er zijn een aantal factoren die zeer belangrijk zijn in het kiezen van het beste matras. Onder andere uw gewicht, slaaphouding en fysieke gesteldheid zijn van belang. Wanneer u iets steviger bent, is een hard matras van koudschuim een goede keuze. Bekijk gerust onze matrassen voor zware mensen. Heeft u veel pijn in uw lichaam dan past een traagschuim matras of een pocketvering met verschillende zones waarschijnlijk heel goed bij u. Slaapt u graag op uw zij dan is een natuurlatex matras met zones wellicht een goede optie voor u!

Wist u dat al onze matrassen in 3 gradaties van hardheid te bestellen zijn? U kiest bij uw bestelling uit deze 3 varianten: soepel, stevig, extra stevig.

Hard matras online bestellen

Heeft u een keuze gemaakt en uw bestelling geplaatst? Dan ontvangt u van ons een mail met daarin de verwachte levertijd, zo weet u direct waar u aan toe bent. Wanneer uw bestelling klaar is om daadwerkelijk verzonden te worden dan bellen wij u om een afspraak voor een geschikt bezorgmoment te maken. Aan deze bezorging zijn geen extra kosten verbonden. Bovendien zorgen wij ervoor dat uw artikelen tot in de gewenste kamer worden gebracht, ook als dit op een verdieping is. U hoeft alleen nog maar even het bed op te maken en te genieten van een heerlijke nachtrust. Welterusten!