Natuurlatex matras

Bent u op zoek naar een nieuw matras? Dan bent u bij Slaapkamerweb aan het juiste adres! In onze online matrassenspeciaalzaak vindt u een zeer ruim aanbod van verschillende soorten en maten matrassen. Een natuurlatex matras is een uitstekende keuze en ook uitermate geschikt voor mensen met een huisstofmijtallergie. Al onze matrassen van latex beschikken over comfortzones zodat uw lichaam op de juiste plaatste ondersteuning krijgt.

Wat is een natuurlatex matras?

Wist u dat er verschillende soorten natuurlatex zijn? Het standaard natuurlatex matras is een uitstekend matras, met comfortzones en goede ondersteuning. Er bestaat echter ook Talalay latex, dit is een speciaal bewerkt latex die daardoor een open celstructuur bevat. Het grote voordeel hiervan is dat het zorgt voor goede ventilatie en temperatuurregulatie. Een extra eigenschap die het slaapcomfort kan verhogen!

Overweegt u ook andere soorten matrassen, bijvoorbeeld koudschuim of traagschuim?

Bij Slaapkamerweb vindt u altijd de juiste maat matras. Naast de gangbare maten bieden wij ook de meer uitzonderlijke maten zoals 100x200 of 200x200. De lengtematen variëren van 190 tot 220 cm. Uw matras zit er zeker tussen! 

Productaanbod natuurlatex matras

Uw natuurlatex matras gratis bezorgd

Wist u dat wij uw natuurlatex matras gratis bezorgen? Onze chauffeur brengt het ook nog naar de juiste kamer en legt het voor u op het bed. Dat scheelt u een klus! Uiteraard nemen wij het verpakkingsmateriaal ook weer mee terug, opgeruimd is wel zo prettig! U hoeft alleen nog maar te zorgen dat het bed wordt opgemaakt voordat u kunt genieten van een heerlijke comfortabele nachtrust!

Vindt u het toch nog lastig om het juiste matras te kiezen? Dan helpen wij u graag een stap verder. Heeft u vragen over welk soort matras het beste bij u past? Neem dan contact met ons op, onze ervaren medewerkers helpen u aan de hand van een aantal vragen makkelijk op weg.

Wilt u liever eerst voelen hoe het matras ligt? Kom dan naar onze showroom in Zutphen om op verschillende soorten matrassen te liggen en het comfort en de verschillen te ervaren. Onze medewerkers ontvangen u graag en de koffie staat voor u klaar!