Koudschuim of traagschuim

Is uw matras aan vervanging toe en wilt u een nieuw exemplaar kopen? Overweegt u koudschuim of traagschuim? Maar weet u niet goed wat het verschil is of welk materiaal het beste bij u past. We nodigen u graag uit om verder te lezen. Op deze pagina geven we antwoord op de vraag wat is het verschil tussen koudschuim of traagschuim?

Koudschuim

Koudschuim matrassen zijn van superieur schuim gemaakt dat lang mee gaat. Het matras heeft een opencelstructuur waardoor het goed ventileert. Daardoor behoudt het ook zijn veerkracht. Het voordeel is dat de druk zacht en de tegendruk stevig is. Zodra u gaat liggen, voelt u dat u wordt gedragen. Het voelt comfortabel en prettig. Ook ligt u ergonomisch verantwoord door de juiste tegendruk. Koudschuim gaat 12 tot 15 jaar mee.

Welke maat zoekt u? Zoekt u een koudschuim matras van 90x200 of 160x200?

Productaanbod koudschuim of traagschuim

Traagschuim

Traagschuim matrassen zijn heel populair en worden het meest verkocht. Het ligt comfortabel, omdat het materiaal zich naar uw lichaam vormt. Bent u iemand met lichamelijke klachten? Dan is traagschuim juist prettig! Het is drukverlagend en uw lichaam wordt daardoor ontlast. Zeker als u voor een speciaal type kiest met extra ondersteuning in bijvoorbeeld uw schouder- of heupgebied. Dit materiaal gaat gemiddeld 9 jaar mee.

Welke maat zoekt u? Bekijk onze traagschuim matrassen van 140x200 of 160x200.

Wilt u meer lezen over de verschillende materialen en weten welk materiaal het beste bij u past? Lees ons blogartikel een nieuw matras kopen, waar moet u op letten?

Gratis thuisbezorgd

Wij vinden dat u uw bestelling niet zelf op hoeft te komen halen, daarom worden al onze koudschuim of traagschuim matrassen gratis bij u thuisbezorgd. Bestelt u ook gelijk een bedbodem erbij? Dan brengen we die uiteraard ook gratis mee. Als u een compleet bed inclusief matras en bedbodem bestelt, komen we uw bestelling vanaf 400,- gratis bezorgen én monteren. Dat is pas service!