koudschuim matras 90x200
golf

Productaanbod koudschuim matras 90x200

Wat is een HR-waarde?

Koudschuim wordt ook wel HR-schuim genoemd. HR staat voor "High Resiliance" en dat betekent "hoge weerstand". De HR-waarde van het matras heeft betrekking op de ondersteuning die het matras u biedt. Voor de meeste mensen adviseren wij een HR-waarde van tenminste HR50. Let daarnaast op de hardheid van een matras: deze is onafhankelijk van de HR-waarde. Zo kan een HR60 matras bijvoorbeeld soepel of stevig zijn en kan een HR70 matras net zo hard zijn als een HR55 matras.

1 persoons koudschuim matrassen

Alle matrassen op deze pagina zijn leverbaar in de maat 90x200 centimeter. Dit is de standaardmaat van een eenpersoonsbed. Bent u op zoek naar een koudschuim matras van 90x190, 90x210 of 90x220 cm? Dan heeft u geluk: alle matrassen op deze pagina kunnen ook worden geleverd in afwijkende lengtematen.

Matrassen van 90x200 centimeter worden daarnaast gebruikt voor grote tweepersoonsbedden. Voor een bed van 180x200 centimeter kunt u kiezen voor één groot matras of voor twee kleine van 90x200 cm. Wij adviseren meestal het laatste: met een koudschuimmatras verliest u geen ligbreedte als u twee matrassen kiest, maar krijgt u er gemak voor terug. Twee eenpersoonsmatrassen van 90x200 zijn handzamer, passen goed door het trapgat en zijn gemakkelijker te keren dan één grote matras.

Meer koudschuimmatrassen

Wilt u meer weten over koudschuim matrassen van 90x200 centimeter? Of bent u benieuwd welk matras bij u past? Neem vrijblijvend contact met ons op. Heeft u hierboven nog niet gevonden wat u zoekt, dan zou u ook een kijkje kunnen nemen bij ons volledige aanbod koudschuimmatrassen.

» Koudschuim matrassen