Koudschuim matras 90x200

Op zoek naar een koudschuim matras in de maat 90x200? Dat is een goede keuze! Koudschuim is onovertroffen in weerstand, duurzaamheid, ventilatie en vochtregulatie. Vrijwel iedere slaper komt goed tot rust op een koudschuimmatras. Een goed koudschuim matras biedt u ondersteuning, comfort en een lange levensduur tegen een scherpe prijs-kwaliteitverhouding.

Koudschuim wordt ook wel HR-schuim genoemd. HR staat voor "High Resiliance" en dat betekent "hoge weerstand". De HR-waarde van het matras heeft betrekking op de ondersteuning die het matras u biedt. Voor de meeste mensen adviseren wij een HR-waarde van tenminste HR50. Let daarnaast op de hardheid van een matras: deze is onafhankelijk van de HR-waarde. Zo kan een HR60 matras bijvoorbeeld soepel of stevig zijn en kan een HR70 matras net zo hard zijn als een HR55 matras.

1 persoons koudschuim matrassen

Alle matrassen op deze pagina zijn leverbaar in de maat 90x200 centimeter. Dit is de standaardmaat van een eenpersoonsbed. Bent u op zoek naar een koudschuim matras van 90x190, 90x210 of 90x220 cm? Dan heeft u geluk: alle matrassen op deze pagina kunnen ook worden geleverd in afwijkende lengtematen.

Matrassen van 90x200 centimeter worden daarnaast gebruikt voor grote tweepersoonsbedden. Voor een bed van 180x200 centimeter kunt u kiezen voor één groot matras of voor twee kleine van 90x200 cm. Wij adviseren meestal het laatste: met een koudschuimmatras verliest u geen ligbreedte als u twee matrassen kiest, maar krijgt u er gemak voor terug. Twee eenpersoonsmatrassen van 90x200 zijn handzamer, passen goed door het trapgat en zijn gemakkelijker te keren dan één grote matras.

Gratis thuisbezorgd

Uw nieuwe koudschuimmatras wordt al vanaf € 200,- gratis thuisbezorgd. Wij bezorgen de matrassen in heel Nederland.

Productaanbod koudschuim matras 90x200

Meer koudschuimmatrassen

Wilt u meer weten over koudschuim matrassen van 90x200 centimeter? Of bent u benieuwd welk matras bij u past? Neem vrijblijvend contact met ons op. Heeft u hierboven nog niet gevonden wat u zoekt, dan zou u ook een kijkje kunnen nemen bij ons volledige aanbod koudschuimmatrassen.

» Koudschuim matrassen