Matrashoes 140x200

Een matrashoes 140x200 biedt een goede bescherming voor uw matras, wat maakt dat deze langer mee zal gaan. Wij hebben hoeslakens in ons assortiment en adviseren om hieronder ook een molton te gebruiken. Deze zorgt ervoor dat uw matras langer mee zal gaan en ook uit hygiënisch oogpunt is dit een waardevolle investering. Beide varianten uit ons assortiment kunnen gewassen worden op 60 °C en zijn geschikt voor de droger. 

Onze matrashoezen zijn beschikbaar in diverse afmetingen, waaronder ook 140 x 200 cm, maar wij beschikken ook over matrashoezen met een langere lengtemaat, zoals 210 cm en 220 cm. Ook in de breedte zijn er talloze mogelijkheden, voor een eenpersoons, twijfelaar en tweepersoons matrasmaat. Let u bij de aanschaf van uw matrashoes ook op de hoogte van uw matras? Het is prettig als deze goed op elkaar aansluiten. 

Snelle bezorging van uw matrashoes 140x200

Onze matrashoezen 140x200 zijn doorgaans bij ons op voorraad, wat betekent dat u deze na bestelling al binnen een paar dagen bij u thuis kunt verwachten via de post! Wij houden u uiteraard op de hoogte van de levering, zodra wij uw bestelling versturen ontvangt u van ons altijd een Track&Trace code zodat u uw bestelling gemakkelijk kunt volgen. 

Besteld u bij ons voor een bedrag van 50 euro of meer, dan bezorgen wij uw beddengoed gratis bij u thuis! 

voordeel Snelle levering mits voorradig
voordeel Gratis bezorging bij een bestelling van € 50,- aan beddengoed

Aanbod matrashoezen van 140 x 200:

Persoonlijk advies bij de aanschaf van uw matrashoezen

Heeft u vragen nodig bij het kiezen van de juiste matrashoes in 140x200, of heeft u een andere vraag? Als online slaapkamerspecialist helpen wij u graag persoonlijk! Wij staan dan ook voor u klaar om u te voorzien van een passend advies. Neem daarom gerust contact met ons op.