Rauch Möbel

Rauch is al meer dan 120 jaar een gevestigde naam binnen de slaapkamermeubelen. Dit bedrijf dat gevestigd is in Duitsland richt zich op bedden, dressoirs, kledingkasten en garderobesystemen en is een belangrijke speler als het gaat om slaapkamermeubilair

Het meubilair van Rauch wordt gemaakt van hoogwaardige materialen en staat mede hierdoor garant voor kwaliteit, functionaliteit en een lange levensduur. Het proces van materiaal naar product verloopt op een milieuvriendelijke manier. De bedrijven van de Rauch Group zijn sinds 2015 gecertificeerd volgens de strenge normen van 's werelds grootste boscertificeringssystemen PEFC en FSC® . Ook hebben de meubelen het milieukenmerk ''De blauwe engel'' 's werelds eerste en oudste label voor milieubescherming.

Rauch heeft haar specialisme verspreid over 4 lijnen; de Steffen-, Dialog-, Select- en de Pack’s lijn. Deze lijnen bevatten onder andere kledingkasten met vele mogelijkheden. Van zweefdeurkast in hoogglans wit naar draaideurkast met landelijke details of schuifdeurkasten in de meest uiteenlopende maten. 

 

Samenwerking Slaapkamerweb en Rauch Möbel

Wij van Slaapkamerweb willen ons onderscheiden door garant te staan voor een goede prijs/kwaliteit verhouding. Dit is een reden geweest om een samenwerking met Rauch aan te gaan. Wij verkopen Rauch kasten uit de verschillende lijnen en zijn tot heden zeer tevreden over de producten die Rauch aan ons levert.

Bent u van plan om een Rauch kast bij ons te kopen? Vanaf een bedrag van € 400,- bezorgen en monteren wij deze kast geheel gratis in heel Nederland (met uitzondering van de Waddeneilanden). Voor vragen over Rauch of over de producten kunt u altijd bij ons terecht. Neem gerust contact met ons op of kom eens langs in de showroom om zelf uw oordeel te kunnen geven over deze welbekende kasten.

 

 

 

 

 

 

Kasten

 


 

Schuifdeurkast Imperial                                        

 


         

Zweefdeurkast Meola                                                                                                        
 

 
 

Zweefdeurkast Lumos  

Zweefdeurkast X-tend Frame


 

Zweefdeurkast X-tend Line     

Draaideurkast Dim-4

 

Productaanbod rauch kledingkast

Veel van deze Rauch kasten staan in onze showroom. Bent u nieuwsgierig geworden? Kom dan eens langs en laat u verrassen door de hoogwaardige kwaliteit en het mooie design van deze kasten.

Wilt u meer weten over Rauch meubelen? Kijk dan is op de site www.rauchmoebel.de

Slaapkamerweb wordt beoordeeld met een 9.8/10 door 677 klanten.

CBW Erkendveilig betalen met iDeal of overboeken