Hoogwaardige kledingkast van 60 cm diep

Een kledingkast is een blikvanger in uw slaapkamer. Het is echter ook vaak passen en meten hoeveel plek er in de kamer is voor een linnenkast. Daarom zijn onze kledingkasten in diverse lengte-, breedte-, en dieptematen leverbaar. Zo vindt u altijd een kast die mooi in uw kamer past! U kunt rekenen op kasten van hoogwaardige kwaliteit, die gaan jaren mee!

Kledingkast van 60 cm diep: draaideur-, schuifdeur- of zweefdeurkast

In onze webshop hebben we de kledingkasten onderverdeeld in 3 categorieƫn: draaideur-, schuifdeur-, en zweefdeurkasten. Dat maakt het zoeken overzichtelijk. De verschillende soorten kasten hebben ook verschillende minimale dieptes. Heeft u precies ruimte voor een kledingkast van 60 cm diep? Dan heeft u een draaideurkast nodig. Mag de diepte iets meer zijn? Schuifdeurkasten beginnen bij 65 cm diep. Eventueel is er maatwerk mogelijk, neem even contact met ons op voor de mogelijkheden. Zweefdeurkasten zijn leverbaar vanaf een diepte van 69 cm.

Komt u er niet helemaal uit? Onze specialisten staan voor u klaar om u te adviseren over de mogelijkheden en beste opties voor u. Neem gerust contact met ons op. We helpen u graag!

Uw kledingkast van 60 cm diep gratis voor u opgebouwd

Wist u dat wij alle kasten in heel Nederland gratis bezorgen? Onze service gaat nog een stap verder: we monteren hem ook nog voor u. Gratis! Ontzorgen noemen we dat! U hoeft alleen de kleding nog maar in de kast te leggen. Wel zo makkelijk!