Garderobekast

Zoekt u een nieuwe garderobekast? Dan bent u bij Slaapkamerweb aan het juiste adres. Slaapkamerweb staat namelijk bekend om zijn brede assortiment betaalbare en kwalitatieve garderobekasten. U kunt dan ook bij ons terecht voor kwalitatieve schuifdeurkastendraaideurkasten en zweefdeurkasten.

sort icon

Garderobekast kopen met GRATIS bezorging en montage

Vanaf € 400,- geldt dat uw bestelling gratis wordt thuisbezorgd en gemonteerd. Professionele monteurs plaatsen uw nieuwe kast op de door uw gewenste plek en nemen alle verpakkingsmaterialen mee terug. Kortom, met een garderobekast van Slaapkamerweb heeft u in een mum van tijd en zonder rompslomp een nieuwe kast!

Garderobekast op maat

Bij Slaapkamerweb kunt u kiezen voor een garderobekast met een ‘standaard’ indeling of een garderobekast op maat. Als u voor een garderobekast op maat kiest, dan kiest u zelf de afmeting, kleuren, materialen, accessoires en indeling van de kast. Zo kunt u niet alleen extra planken en roedes toevoegen in de kast, maar ook talrijke aanvullende accessoires zoals een schoenenrek, pantalonhouder, ladenblok enzovoort. Ook kunt u er voor kiezen om kastverlichting aan de kast toe te voegen! Kortom, u kunt een garderobekast op maat ontwerpen die geheel aan uw wensen voldoet.

Garderobekast met schuifdeuren

Garderobekast met schuifdeuren zijn misschien wel de populairste type garderobekast. De schuifdeurkasten zijn stijlvol en enorm praktisch. Daarmee past een garderobekast met schuifdeuren altijd wel in een slaapkamer. Wilt u meer advies over de perfecte garderobekast? Neem dan geheel vrijblijvend contact op of kom langs in onze schitterende showroom in Zutphen.