Garderobekast

Zoekt u een nieuwe garderobekast? Dan bent u bij Slaapkamerweb aan het juiste adres. Slaapkamerweb staat namelijk bekend om zijn brede assortiment betaalbare en kwalitatieve garderobekasten. U kunt dan ook bij ons terecht voor kwalitatieve schuifdeurkasten, draaideurkasten en zweefdeurkasten.

Garderobekast op maat

Bij Slaapkamerweb kunt u kiezen voor een garderobekast met een ‘standaard’ indeling of een garderobekast op maat. Als u voor een garderobekast op maat kiest, dan kiest u zelf de afmeting, kleuren, materialen, accessoires en indeling van de kast. Zo kunt u niet alleen extra planken en roedes toevoegen in de kast, maar ook talrijke aanvullende accessoires zoals een schoenenrek, pantalonhouder, ladenblok enzovoort. Ook kunt u er voor kiezen om kastverlichting aan de kast toe te voegen! Kortom u kunt een garderobekast op maat ontwerpen die geheel aan uw wensen voldoet.

GRATIS bezorging en montage

Vanaf € 400,- geldt dat uw bestelling gratis wordt thuisbezorgd en gemonteerd. Professionele monteurs plaatsen uw nieuwe kast op de door uw gewenste plek en nemen alle verpakkingsmaterialen mee terug. Kortom, met een garderobekast van Slaapkamerweb heeft u in een mum van tijd en zonder rompslomp een nieuwe kast!

 

Productaanbod garderobekast

Ervaringen van klanten

Bent u benieuwd naar de ervaringen van klanten die u voorgingen? Lees dan onze referenties, zoals onder andere:
 

Levering op de afgesproken tijd. Zeer snel werd de garderobekast uitgeladen, de onderdelen uitgepakt en werd de kast in elkaar gezet. Verpakkingsmateriaal werd keurig mee genomen. Alles in een half uur!!! Een zeer positieve ervaring.

 

E. Dorr uit Rotterdam  

 

Zeer goede ervaring met slaapkamerweb. Ik heb een garderobekast besteld, deze werd netjes bezorgd en gemonteerd. De kast is heel mooi en stevig.

 

Dewi uit Utrecht  

 

Prima service. Garderobekast geleverd en in een rap tempo in elkaar gezet. Alle rommel meegenomen en een heel vriendelijk team. Bedankt !!!!!

 

Elly Schot uit Bergschenhoek  

 

» Lees alle referenties