3 deurs garderobekast
golf

Productaanbod 3 deurs garderobekast

sort icon

Grootste assortiment 3 deurs garderobekasten

De 3 deurs garderobekast is onze meest gekozen kledingkast! Dat is ook logisch als u bedenkt hoeveel verschillende opties en mogelijkheden er zijn. 

 • Deuren
  We beginnen met het type kast en de daarbij behorende deuren. Bij Slaapkamerweb hebben we kledingkasten met schuifdeuren, zweefdeuren en draaideuren.
 • Breedte
  Deze kledingkasten zijn leverbaar in verschillende breedtematen. De schuif- en zweefdeuren zijn leverbaar tussen 223 cm en 300 cm breed. De draaideurkasten zijn leverbaar in 136 cm en 151 cm breed.
 • Hoogte
  Alle kledingkasten zijn leverbaar in 197 cm, 223 cm, 226 cm, 229 cm, 235 cm en 239 cm hoog.
 • Kleuren
  U kunt kiezen uit onze standaard kwaliteitskleuren alpine wit, beuken, natuur beuken, zand eiken, wild eiken, rustiek eiken en walnoot. Wilt u een andere kleur? Wat dacht u van zwart, fango, grafiet, zilvergrijs of hoogglans wit? Ook moderne kleuren zoals blauw, rood en petrol hebben wij in ons assortiment.

Bekijk ook onze 2 deurs kledingkasten en 4 deurs kledingkasten

Zelf volledig uw 3-deurs gaderobekast samenstellen

De 3 deurs garderobekast is onze meest gekozen kast. Dat kan alleen als u de kledingkast volledig zelf samen kunt stellen. U wensen en behoeften zijn immers anders dan die van uw buurman. Uniek bij Slaapkamerweb is onze online kastentool. Hiermee bepaalt u zelf het type kast, de breedte, de hoogte en de kleur. Daarna stelt u zelf de inhoud samen. Standaard wordt de kledingkast geleverd met 1 hangroede en 2 legplanken per kastvak. Heeft u een andere hoeveelheid nodig? Geen probleem! In de kastentool geeft u precies aan wat u aan ruimte nodig heeft. Wilt u een schoenenrek of verlichting? Ook dat geeft u in de tool aan. Zo heeft u altijd een 3 deurs garderobekast die helemaal bij uw wensen en slaapkamer past! 

Veel gestelde vragen:

Onze 3-deurs garderobekast is leverbaar in 197 cm, 223 cm, 226 cm, 229 cm, 235 cm of 239 cm.

Ja, wanneer u een specifieke 3-deurs garderobekast heeft gekozen kunt u in het besteltraject uw garderobekast volledig op maat samenstellen.