3 deurs garderobekast

Bent u op zoek naar een 3 deurs garderobekast van degelijke Duitse kwaliteit? Wilt u kiezen uit vele verschillende type deuren, maten en kleuren? En wilt u uw kast gratis bezorgd en gemonteerd hebben? Dan bent u bij Slaapkamerweb aan het juiste adres!

Grootste assortiment 3 deurs garderobekasten

De 3 deurs garderobekast is onze meest gekozen kast! Dat is ook logisch als u bedenkt hoeveel verschillende opties en mogelijkheden er zijn.

Deuren
We beginnen met het type kast en de daarbij behorende deuren. Bij Slaapkamerweb hebben we kledingkasten met schuifdeuren, zweefdeuren en draaideuren.

Breedte
Deze kledingkasten zijn leverbaar in verschillende breedtematen. De schuif- en zweefdeuren zijn leverbaar tussen 223 cm en 300 cm breed. De draaideurkasten zijn leverbaar in 136 cm en 151 cm breed.

Hoogte
Alle kledingkasten zijn leverbaar in 197 cm, 223 cm, 226 cm, 229 cm, 235 cm en 239 cm hoog.

Kleuren
U kunt kiezen uit onze standaard kwaliteitskleuren alpine wit, beuken, natuur beuken, zand eiken, wild eiken, rustiek eiken en walnoot. Wilt u een andere kleur? Wat dacht u van zwart, fango, grafiet, zilvergrijs of hoogglans wit? Ook moderne kleuren zoals blauw, rood en petrol hebben wij in ons assortiment.

Bekijk ook onze 2 deurs en 4 deurs kledingkasten

Productaanbod 3 deurs garderobekast

Zelf volledig samenstellen

De 3 deurs garderobekast is onze meest gekozen kast. Dat kan alleen als u de kledingkast volledig zelf samen kunt stellen. U wensen en behoeften zijn immers anders dan die van uw buurman. Uniek bij Slaapkamerweb is onze online kastentool. Hiermee bepaalt u zelf het type kast, de breedte, de hoogte en de kleur. Daarna stelt u zelf de inhoud samen. Standaard wordt de kledingkast geleverd met 1 hangroede en 2 legplanken per kastvak. Heeft u een andere hoeveelheid nodig? Geen probleem! In de kastentool geeft u precies aan wat u aan ruimte nodig heeft. Wilt u een schoenenrek of verlichting? Ook dat geeft u in de tool aan. Zo heeft u altijd een 3 deurs garderobekast die helemaal bij uw wensen en slaapkamer past! 

webwinkel keurmerk
Veilig betalen met  veilig betalen met iDeal of overboeken