3 deurs kledingkast met spiegel voor luxe uitstraling

Een kledingkast met een spiegel geeft een luxe uitstraling aan uw slaapkamer. Bovendien is een spiegel natuurlijk erg handig. In onze webshop bieden we een ruime keuze aan 3 deurs kledingkasten met spiegeldeur(en). Zowel draai-, schuif- als zweefdeurkasten zijn leverbaar met 3 deuren. Kijk maar eens rond in de webshop.

Volledig naar wens

De uitstraling van uw kledingkast is belangrijk maar vergeet ook de binnenkant niet. Want de indeling is persoonlijk, iedereen bergt zijn kleding immers weer anders op. Daarom bieden wij u de mogelijkheid deze helemaal zelf te bepalen.

3-deurs kledingkast met spiegel

Uw 3 deurs kledingkast met spiegel opgebouwd in uw slaapkamer

Wij maken het u graag zo gemakkelijk mogelijk. Daarom bezorgen we uw nieuwe garderobekast gratis bij u thuis. Én we gaan een stap verder: we monteren uw nieuwe kast voor u. Onze bezorgers zijn tevens vakbekwame monteurs. In een handomdraai staat uw nieuwe 3 deurs kledingkast mét spiegel klaar om ingepakt te worden. Wist u dat we zelfs het verpakkingsmateriaal weer meenemen? Service hè?!

Heeft u veel behoefte aan ruimte om kleding op te kunnen hangen? Kies dan voor meerdere roedes. Liever extra veel planken? Ook geen probleem! U maakt in een handomdraai een kast op maat. Ideaal!


Tip: heeft u behoefte aan extra ruimte voor bijvoorbeeld beddengoed? Kies dan voor een extra hoge kast. Bovenin heeft u een zee van ruimte voor dingen die u maar een paar keer per jaar nodig heeft.

Slaapkamerweb wordt beoordeeld met een 9.8/10 door 667 klanten.

CBW Erkendveilig betalen met iDeal of overboeken