3 deurs kledingkast met spiegel voor luxe uitstraling

Een kledingkast met een spiegel geeft een luxe uitstraling aan uw slaapkamer. Bovendien is een spiegel natuurlijk erg handig. In onze webshop bieden we een ruime keuze aan 3 deurs kledingkasten met spiegeldeur(en). Zowel draai-, schuif- als zweefdeurkasten zijn leverbaar met 3 deuren. Kijk maar eens rond in de webshop.

Volledig naar wens

De uitstraling van uw kledingkast is belangrijk maar vergeet ook de binnenkant niet. Want de indeling is persoonlijk, iedereen bergt zijn kleding immers weer anders op. Daarom bieden wij u de mogelijkheid deze helemaal zelf te bepalen.

3-deurs kledingkast met spiegel

Uw 3 deurs kledingkast met spiegel opgebouwd in uw slaapkamer

Wij maken het u graag zo gemakkelijk mogelijk. Daarom bezorgen we uw nieuwe garderobekast gratis bij u thuis. Én we gaan een stap verder: we monteren uw nieuwe kast voor u. Onze bezorgers zijn tevens vakbekwame monteurs. In een handomdraai staat uw nieuwe 3 deurs kledingkast mét spiegel klaar om ingepakt te worden. Wist u dat we zelfs het verpakkingsmateriaal weer meenemen? Service hè?!

Heeft u veel behoefte aan ruimte om kleding op te kunnen hangen? Kies dan voor meerdere roedes. Liever extra veel planken? Ook geen probleem! U maakt in een handomdraai een kast op maat. Ideaal!

Tip: heeft u behoefte aan extra ruimte voor bijvoorbeeld beddengoed? Kies dan voor een extra hoge kast. Bovenin heeft u een zee van ruimte voor dingen die u maar een paar keer per jaar nodig heeft.

Onze klanten aan het woord

Ik heb vandaag mijn kledingkast ontvangen een superservice van dit bedrijf ,top monteurs deze jongens die weten van aanpakken . Dit is een Topbedrijf . ik kan het alleen maar aanbevelen .

M.Mair uit Amsterdam

Slaapkamer besteld begin maart ik werd goed geïnformeerd over de levertijd op dr afgesproken tijd werd de slaapkamer bezorgd een uit rijd baar bed kledingkast en commode in de kleur wild eiken het zag er geweldig mooi uit.
En voor een mooie prijs. Alles werd gemonteerd door de mannen en de verpakkingen werden meegenomen. Ik ben zeer tevreden

Nel van den Branden uit Steenbergen

We waren op zoek voor een nieuwe kledingkast. De website slaapkamerweb viel ons direct op en hadden een kast kunnen samenstellen. Toch voor de zekerheid nog naar de winkel in Zutphen waar we vriendelijk werden ontvangen en goed geadviseerd. Daar hebben we nog voor 2 bijpassende nachtkastjes besloten. Volgens afspraak werd vandaag alles geleverd en gemonteerd. Waren klasse mensen van slaapkamerweb. Keurig gemonteerd, alles opgeruimd en meegenomen, goed advies gegeven nog. Klasse!!!

René Kronenburg uit Maarssen

Deze week is een enorme kledingkast geleverd en gemonteerd in een piepklein kamertje. Ondanks de verzengende hitte hebben de mannen zonder morren, bijzonder snel en vakkundig de kast in elkaar gezet. Wat een geweldige service, wat een vakmanschap, maar vooral ook, wat een beleefd en vriendelijk personeel. Ik heb aardig wat online besteld ivm mijn verhuizing maar slaapkamerweb is ronduit GEWELDIG. Ook zo prettig dat ze al het inpak materiaal meenemen. Meer dan 5 sterren service.

Marga Akerboom uit Schiedam
» Lees alle reviews

Slaapkamerweb wordt beoordeeld met een 9.8/10 door 677 klanten.

CBW Erkendveilig betalen met iDeal of overboeken