grote schuifdeurkast
golf

Onze grote schuifdeurkasten


Bij Slaapkamerweb vindt u schuifdeurkasten van diverse groottes. Onze grootste schuifdeurkasten zijn 3.5 m breed en 2.35 m hoog. Kunt u geen geschikte schuifdeurkast vinden? Bekijk dan ook eens onze draaideurkasten. Draaideurkasten kunnen wij ook voor u op maat samenstellen als hoekkast. Zo gebruikt u de ruimte in uw slaapkamer nog beter! Neem contact op met onze klantenservice en dan kijken we graag samen met u naar de mogelijkheden.

Hoe groot zijn onze schuifdeurkasten?

Bij Slaapkamerweb vindt u niet alleen een ruim aanbod van prachtige stijlen, maar ook diverse groottes. De grote schuifdeurkasten gaan van 151 cm tot 350 cm breed en zijn veelal leverbaar in drie verschillende hoogtes. Op de productpagina kunt u zelf kiezen hoe groot uw schuifdeurkast dient te zijn. Mocht u een nog grotere schuifdeurkast willen gebruiken, dan is het samenvoegen van twee kleinere kledingkasten natuurlijk ook een perfecte oplossing.

Heeft u vragen of wilt u graag meer informatie over de grootte van onze schuifdeurkasten? Neemt u dan contact op met onze klantenservice.


Grote schuifdeurkasten die ook qua indeling op maat zijn samen te stellen

Bij Slaapkamerweb heeft u de mogelijkheid om al onze grote schuifdeurkasten van een eigen indeling te voorzien. Dankzij onze handige kastentool kiest u uw eigen grootte en wordt onze kastentool hier automatisch op aangepast. Bepaal zelf het aantal legplanken, vakverdelingen, lades of extra ruimte voor hanggedeeltes.

Hiervoor hebben wij diverse opstellingen voor u uitgedacht. Vindt u toch niet helemaal de indeling die past bij uw wensen? Dan kunt u ook een handmatige indeling kiezen. Heeft u vragen over een grote schuifdeurkast of wilt u meer informatie over het op maat samenstellen van uw indeling? Neemt u dan even contact op met onze klantenservice. Dan helpen wij u graag verder!
Wacht niet langer en ontdek onze handige kastentool op de productpagina van één van de bovenstaande grote schuifdeurkasten.


Kom langs in de toonzaal

Wilt u graag uw grote schuifdeurkast eerst komen bezichtigen? Komt u dan gerust langs in onze 500m2 toonzaal in Zutphen. Het is verstandig dat u vooraf even contact opneemt  met onze klantenservice of de grote schuifdeurkast tentoongesteld wordt binnen onze toonzaal. Mocht dit niet het geval zijn kunt u altijd nog langskomen voor een kop koffie en de kwaliteit van onze kasten bewonderen.

Aanvullende pagina's