Grote schuifdeurkast

Heb je te weinig opbergruimte in jouw slaapkamer en ben je op zoek naar een grotere kast? Dan is een grote schuifdeurkast van Slaapkamerweb de ideale keuze. Kies je favoriete grote schuifdeurkast, bepaal je eigen indeling en stel je kast op maat samen met onze handige kastentool.

Gratis bezorging en montage v.a. €400,-

Bestel uw grote schuifdeurkast bij Slaapkamerweb en profiteer van onze gratis verzending en montage. Onze kasten hebben doorgaans een levertijd van 5 a 8 weken.

Onze vakkundige specialisten staan voor u klaar en zetten uw grote schuifdeurkast snel, professioneel en vakkundig in elkaar.

Bekijk ons productaanbod

Bij Slaapkamerweb vindt u schuifdeurkasten van diverse groottes. Onze grootste schuifdeurkasten zijn 3.5 m breed en 2.35 m hoog. Kunt u geen geschikte schuifdeurkast vinden? Bekijk dan ook eens onze draaideurkasten. Draaideurkasten kunnen wij ook voor u op maat samenstellen als hoekkast. Zo gebruikt u de ruimte in uw slaapkamer nog beter! Neem contact op met onze klantenservice en dan kijken we graag samen met u naar de mogelijkheden.

Hoe groot zijn onze schuifdeurkasten?

Bij Slaapkamerweb vindt u niet alleen een ruim aanbod van prachtige stijlen, maar ook diverse groottes. De grote schuifdeurkasten gaan van 151 cm tot 350 cm breed en zijn veelal leverbaar in drie verschillende hoogtes. Op de productpagina kunt u zelf kiezen hoe groot uw schuifdeurkast dient te zijn. Mocht u een nog grotere schuifdeurkast willen gebruiken, dan is het samenvoegen van twee kleinere kledingkasten natuurlijk ook een perfecte oplossing.

Heeft u vragen of wilt u graag meer informatie over de grootte van onze schuifdeurkasten? Neemt u dan contact op met onze klantenservice.


Grote schuifdeurkasten die ook qua indeling op maat zijn samen te stellen

Bij Slaapkamerweb heeft u de mogelijkheid om al onze grote schuifdeurkasten van een eigen indeling te voorzien. Dankzij onze handige kastentool kiest u uw eigen grootte en wordt onze kastentool hier automatisch op aangepast. Bepaal zelf het aantal legplanken, vakverdelingen, lades of extra ruimte voor hanggedeeltes.

Hiervoor hebben wij diverse opstellingen voor u uitgedacht. Vindt u toch niet helemaal de indeling die past bij uw wensen? Dan kunt u ook een handmatige indeling kiezen. Heeft u vragen over een grote schuifdeurkast of wilt u meer informatie over het op maat samenstellen van uw indeling? Neemt u dan even contact op met onze klantenservice. Dan helpen wij u graag verder!
Wacht niet langer en ontdek onze handige kastentool op de productpagina van één van de bovenstaande grote schuifdeurkasten.


Kom langs in de toonzaal

Wilt u graag uw grote schuifdeurkast eerst komen bezichtigen? Komt u dan gerust langs in onze 500m2 toonzaal in Zutphen. Het is verstandig dat u vooraf even contact opneemt  met onze klantenservice of de grote schuifdeurkast tentoongesteld wordt binnen onze toonzaal. Mocht dit niet het geval zijn kunt u altijd nog langskomen voor een kop koffie en de kwaliteit van onze kasten bewonderen.

Een aantal van onze klanten aan het woord

Begin dit jaar werd onze nieuwe Royal schuifdeurkast geleverd en gemonteerd. Dit alles keurig zoals afgesproken: op tijd, klantvriendelijk, verpakkingsmateriaal werd weer meegenomen. Deze kast beviel zo goed dat we ook besloten hebben om een bijpassend bed met nachtkastjes te bestellen. Ook dit werd weer keurig geleverd.
Deze keer was er een beschadiging aan een nachtkastje wat ik later op de middag opmerkte.
Na contact met slaapkamerweb is dit prima voor elkaar gemaakt door deze te ruilen voor een nieuwe. Super service

Jennita uit Geesbrug

In januari is onze schuifdeurkast geplaatst die wij hadden uitgezocht. Snel en vakkundig totdat het laatste paneel aan de beurt was, deze bleek door de fabriek te breed verstuurd aan slaapkamerweb.
Direkt werd er door 1 van de monteurs aktie ondernomen door met het paneel terug te rijden naar Zutphen en daar aangepast in de werkplaats tot de juiste maat, 2 uur later weer terug en 15 minuten later was de kast geplaatst Wat een geweldige service en vakmensen. En een prachtige kast.
Een grote pluim voor slaapkamerweb en hun monteurs

Bé de Groot uit Zwolle

Wij hebben 3 grote schuifdeurkasten, een ledikant en 2 ladenkasten gekocht. De medewerking om alles snel te kunnen leveren, de aflevering en installeren gebeurde snel. En PERFECT !!! Hele vriendelijke contacten bij vragen. Wij zouden deze winkel aanraden aan een ieder die op zoek is naar kasten e.d. Het ziet er helemaal perfect uit. Dank jullie wel !!!!

H. Holtman uit Leeuwarden
» Lees alle reviews

Aanvullende pagina's

Slaapkamerweb wordt beoordeeld met een 9.8/10 door 677 klanten.

CBW Erkendveilig betalen met iDeal of overboeken