linnenkast met schuifdeuren
golf

Productaanbod linnenkast met schuifdeuren

Verschillende mogelijkheden in uitvoeringen en stijlen

Het is fijn als ook een linnenkast aansluit bij de inrichting van de kamer waar deze in staat. Daarom hebben wij bij Slaapkamerweb een ruime keuze aan mogelijkheden zodat ook de uitstraling aansluit bij uw wensen. Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen uit diverse materialen deuren, denk dan aan diverse houtmotieven, voor een industrieel en landelijk gevoel, of kies voor modern en strak met hoogglans deuren. Kortom er is veel mogelijk, dus laat u inspireren door onze ruime collectie!

Naar eigen wens inrichten van uw linnenkast

Het is erg fijn als de binnen- en buitenkant van uw linnenkast een beetje toont en u er gemakkelijk dingen in kunt leggen of hangen en ook in terug kunt vinden. Een overzichtelijke linnenkast met handige opbergmogelijkheden voor uw kleding, daar heeft u elke dag profijt van. Een goede afmeting met de juiste indeling is daarbij van groot belang. Hierin denken wij dan ook graag met u mee. 

De juiste linnenkast voor de ruimte waar u deze plaatst

Onze linnenkasten met schuifdeuren zijn er in diverse afmetingen, sommige kasten hebben een aantal maat opties waar u uit kunt kiezen, andere zijn op maat samen te stellen. Zo zijn er linnenkasten in diverse hoogtes van bijvoorbeeld 197 cm tot 235 hoog. Het is dan ook aan te raden om de ruimte goed op te meten alvorens u een kast kiest, zo kunt u goed gebruik maken van de ruimte en uw nieuwe linnenkast. De schuifdeuren maken dat de linnenkast ook in een kleine ruimte optimaal benut kan worden. Deze nemen nauwelijks ruimte in beslag en schermen uw linnengoed tevens netjes af. Daarnaast zijn onze schuifdeuren allemaal opgehangen aan de bovenrail, dit maakt de kans op vastlopen, wat bij wieltjes aan de onderkant wel vaak het geval is, minimaal. Goed om te weten toch?  

Uw linnenkast zelf samenstellen

Wij bieden u volop keuze in uitstraling, kleur en materiaal van de romp tot de schuifdeuren, zodat u straks een meubel in huis heeft wat ook echt uw ideale linnenkast is. Daar hoort ook zeker de indeling van de kast. Daarom bieden wij u hiervoor vele opties waar u zelf uit kunt kiezen, want u weet zelf het beste wat en hoe uw kleding het liefst wil opbergen. Als u een keuze heeft gemaakt voor een kast, kiest u vervolgens via onze site voor de indeling wat u het handigst lijkt. Natuurlijk willen wij u hier graag bij helpen mocht u hierover vragen hebben op advies in willen winnen. Onze vakkundig personeel helpt u graag om u hierbij de juiste keuze te maken, neem daarom dan ook gerust contact met ons op. 

Aanvullende accessoires

Doordat wij u de mogelijkheid bieden om zelf de inhoud van de kast samen te stellen, kunt u ook kiezen voor diverse kastaccessoires die zijn toegespitst voor speciaal de schuifdeurkasten. Handig en bovendien geven ze handige oplossingen om uw kleding goed en netjes te kunnen opbergen. Denk dan bijvoorbeeld aan een ladeblok, pantalonhouder, schoenenrek of kledinglift speciaal voor hoge kasten. Ook kunt u denken aan kastverdelers, legplanken en roedes. Deze laatste kunnen tevens later nog gemakkelijk bij besteld worden, als u twijfelt over de hoeveelheid legplanken bijvoorbeeld. Ook aan de buitenkant zijn er handige accessoires die uw kast een meerwaarde kunnen geven, denk dan aan spiegeldeuren en verlichting. Een handige accessoire zijn bijvoorbeeld ook deurremmen voor een prettig gebruik van de linnenkast

Gratis montage en bezorging! 

Wij komen uw linnenkast met schuifdeuren gratis bezorgen en ook monteren, wel zo handig voor u en zo weten wij ook zeker dat uw kast vakkundig gemonteerd is en dus een lange tijd mee kan gaan. Onze ervaren monteurs stellen de kast graag netjes voor u af, zodat u deze direct en zonder zorgen in gebruik kunt nemen. Bovendien nemen ze alle verpakkingsmaterialen netjes mee en laten daarmee de ruimte zo achter zoals ze deze aantroffen. Met als verschil dat er nu een mooie gemonteerde linnenkast voor u klaarstaat!

Kom langs in onze toonzaal om de kast te bezichtigen.

Zou u de linnenkasten met schuifdeuren die u aantreft op onze site wel eens met eigen ogen willen zien? Dat kan in onze toonzaal te Zutphen. Daar staat ook onze verkoopadviseurs voor u klaar om uw vragen te beantwoorden en u te helpen om de juiste keuze te maken.     

Ook als u via onze site een linnenkast met schuifdeuren besteld kunt u uiteraard met onze medewerkers contact opnemen voor vragen, of dit nu gaat over de bestelprocedure die u doorloopt of een andere vraag hebt, zij helpen u graag!