Traagschuim matras 140x200

Een traagschuim matras is één van de meest populaire matrassen. Dat is ook wel te begrijpen want traagschuim is een comfortabel materiaal dat zich uitstekend vormt naar uw lichaam. Hierdoor biedt het matras ondersteuning waar het nodig is en zorgt het voor een drukverlaging op de overige plekken. Dat is een goede basis voor goede slaap en ontspannen nachten. Bij Slaapkamerweb vindt u alle soorten en maten matrassen en dus ook voor uw traagschuim matras 140x200 bent u bij ons aan het juiste adres! Heeft u toch een andere maat nodig? Ook dan slaagt u gegarandeerd in onze webwinkel.

Voordelen van een traagschuim matras 140x200

Een schuimmatras biedt veel voordelen. Het materiaal is zo samengesteld dat het reageert op uw lichaamswarmte. Wanneer uw bed warm wordt doordat u erin ligt vormt het matras zich naar uw lichaam. Het zal indeuken op de plekken waar dat nodig is zodat u optimale ondersteuning heeft. Op de overige plekken wordt de druk juist verlaagd waardoor uw ledematen volledig ontspannen kunnen liggen. Als u zich omdraait verplaatst uw warmte zich ook en het matras past zich wederom aan aan uw lichaam. Uw traagschuim matras, ook wel memory foam genoemd, neemt zijn oorspronkelijke vorm weer aan als u opstaat. De volgende avond begint het proces dus gewoon weer opnieuw. U ligt hierdoor altijd optimaal. Een goede nachtrust gegarandeerd!

Productaanbod traagschuim matras 140x200

Compleet bed met matras en lattenbodem

Wist u dat u bij Slaapkamerweb ook terecht kunt voor een compleet nieuw bed van 140x200, of elke andere gewenste maat? U kiest uit een ruim aanbod van mooie en kwalitatief hoogwaardige bedden. Daarnaast selecteert u een lattenbodem die bij het bed en bij uw wensen en eisen past. Met het perfecte traagschuim matras 140x200 erbij heeft u alle ingrediënten voor comfortabele nachten en wordt u elke morgen volledig ontspannen en uitgerust wakker. Wel zo prettig om vol energie te beginnen aan de nieuwe dag!

Slaapkamerweb wordt beoordeeld met een 9.8/10 door 677 klanten.

CBW Erkendveilig betalen met iDeal of overboeken