Koudschuim matras op maat

Koudschuim matrassen: wij bij Slaapkamerweb zijn er gek op. Het is dan ook niet gek dat u in onze webshop een flinke collectie koudschuim matrassen vindt: harde en zachte matrassen in diverse weerstandsklasses en voor elk gewenst budget. 

Slaapkamerweb vindt het erg belangrijk dat iedereen bij ons terecht kan voor een goed matras in de juiste maat. Koudschuim matrassen leveren wij dan ook in een veelvoud aan breedte- en lengtematen voor eenpersoonsbedden, twijfelaars en tweepersoonsbedden. Onze breedtematen lopen van 70 centimeter tot 200 centimeter breed in stapjes van 10 tot 20 centimeter. De lengtematen die wij standaard hebben opgenomen in ons assortiment zijn 190, 200, 210 en 220 centimeter. Vrijwel alle koudschuimmatrassen zijn leverbaar in deze ruime collectie maten. Daartussen vindt u bijna altijd wat u zoekt!

Afwijkende maten

Bijna, want wij zijn ons er goed bewust van dat sommige bedden (met name oudere bedden) een afwijkende maat kunnen hebben. Vindt u in onze webshop geen matras in uw maat, dan helpen we u toch heel graag. Koudschuim matrassen kunnen we desgewenst op maat laten produceren in elke gewenste maat. Neem gerust contact met ons op, we vertellen u graag welke koudschuimmatrassen we voor u op maat kunnen bestellen. 

Uw maatmatras gratis thuisbezorgd

Matrassen worden al vanaf € 200,- gratis thuisbezorgd in heel Nederland (m.u.v. Waddeneilanden). 

Productaanbod koudschuim matras op maat

De kwaliteiten van koudschuim samengevat

Zeg nooit zomaar 'schuim' tegen koudschuim! Koudschuim is een kwalitatief superieur product. Het heeft een open celstructuur en daardoor een dynamische en duurzame veerkracht. De eerste indruk is softer, de tegendruk steviger. Het matras voelt direct comfortabel én ligt ergonomisch verantwoord! Koudschuim behoudt zijn veerkracht zelfs na duizenden keren belasten. Daarom wordt koudschuim ook wel HR-schuim genoemd (HR = High Resilience; hoge veerkracht). De open celstructuur zorgt bovendien voor een prima ventilatie en vochtregulatie, wat de matrassen ook heel geschikt maakt voor mensen die traagschuim of latex te warm vinden. Koudschuim matrassen hebben tot slot een goede prijskwaliteitverhouding. Dit alles gecombineerd maakt koudschuim heel geschikt voor een grote groep slapers!

De weerstand van de matras wordt aangegeven met de HR-waarde. Voor de meeste mensen geldt dat een matras met een HR-waarde tussen HR50 en HR70 heel geschikt is. In onze webshop vindt u onder andere koudschuimmatrassen in HR55, HR60 en HR70. De HR-waarde staat los van de hardheid van het matras. Er bestaan bijvoorbeeld HR70 matrassen, met een hoge weerstand, die zowel soepel als stevig kunnen worden uitgevoerd.

Slaapkamerweb wordt beoordeeld met een 9.8/10 door 675 klanten.

CBW Erkendveilig betalen met iDeal of overboeken