Koudschuim matras 140x200

Koudschuim matrassen zijn ideaal voor een grote groep slapers. Koudschuim wordt ook wel HR-schuim genoemd, waarbij HR een afkorting is voor "High Resilience" oftewel een hoge weerstand. En dat is precies wat dit type matras doet: koudschuim voelt gelijk zacht en comfortabel, maar biedt u ook een stevige tegendruk die uw lichaam ondersteunt. Koudschuim matrassen hebben een enorme veerkracht en heeft geen last van kuilvorming: zelfs na 80.000 keer belasten met 70 kilo is het hardheidsverlies maar 0,7% (gemiddeld bij matrassen 10%).

Dankzij de open celstructuur biedt een koudschuim matras bovendien een goede ventilatie en vochtregulatie. Dat houdt de slaaptemperatuur comfortabel en is bovendien heel hygiënisch. Tel daarbij op de gunstige prijskwaliteitverhouding en u snapt waarom wij zo enthousiast zijn over koudschuim.

Uw HR-schuimmatras gratis thuisbezorgd

In onze webshop vindt u een uitgebreid assortiment koudschuimmatrassen in 140x200 centimeter. Matrassen vanaf € 200,- worden binnen Nederland gratis thuisbezorgd. Heeft u nog wat moeite met het maken van uw keuze? Neem gerust contact met ons op, we denken graag met u mee.

Productaanbod koudschuim matras 140x200

Wanneer kiest u een koudschuimmatras van 140x200 cm?

Een matras van 140x200 centimeter wordt gebruikt voor een bed in die overeenkomstige maat. Deze bedmaat wordt gekwalificeerd als een klein tweepersoonsbed dat net een stap breder is dan een twijfelaar. Bedden in deze maat kunt u uiteraard uitrusten met een koudschuim matras van 140x200 centimeter.

Wij adviseren echter om ook twee aparte matrassen van 70x200 serieus te overwegen. Een 140x200 koudschuimmatras is misschien nog lang geen enorme matrasmaat, maar is toch al behoorlijk onhandelbaar in formaat en gewicht. Een matras van 140x200 past niet (tenzij opgerold) door het trapgat en is lastig te keren. Kiest u voor twee afzonderlijke HR-schuimmatrassen, dan keert u deze gemakkelijk en daardoor vaker. Dat is bevorderlijk voor zowel de levensduur van het matras als voor uw slaaphygiëne. Met twee matrassen heeft u bovendien de gelegenheid per persoon de weerstand en hardheid van het matras te bepalen. Zo lang uw matrassen dezelfde hoogte hebben, zult u daar geen hinder van ondervinden en kiest een ieder dus de matras die het best bij hem of haar past.

Alle matrassen op deze pagina zijn niet alleen leverbaar in 140x200 maar ook in diverse lengtematen:140x190 cm, 140x210 cm en 140x220 cm.

Nog niet gevonden wat u zoekt?

Bekijk dan alle koudschuim matrassen of alle matrassen van 140x200 cm.