koudschuim matras 120x200
golf

Productaanbod koudschuim matras 120x200

Wat is een HR-waarde?

De weerstand van een koudschuimmatras wordt aangegeven met de HR-waarde. Een matras met een lage HR-waarde zoals bijvoorbeeld HR40 biedt minder ondersteuning dan een matras met een hoge waarde zoals HR70. Voor de meeste mensen geldt dat een matras met tenminste HR50 voldoende weerstand biedt. In onze webshop vindt u onder andere HR55, HR60 en HR70 matrassen. 

De HR-waarde staat los van de hardheid van het matras. Een matras met een hogere HR-waarde kan soepel of harder zijn, evenals een matras met een lage HR-waarde. Voor uw persoonlijke slaapvoorkeuren is het dus van belang niet alleen naar de HR-waarde maar ook naar de stevigheid van het matras te kijken.

Koudschuim matras 120x200 online bestellen

Alle matrassen op deze pagina zijn leverbaar in de maat 120x200 centimeter. Matrassen worden in heel Nederland gratis thuisbezorgd. Komt u er nog niet helemaal uit welk koudschuimmatras geschikt is voor u? Schroom niet contact met ons op te nemen, we voorzien u graag van een persoonlijk advies.

Koudschuimmatras voor twijfelaars

Matrassen van 120x200 cm worden gebruikt voor twijfelaar bedden, die vandaag de dag standaard een breedte hebben van 120 centimeter. Heeft u een oudere twijfelaar, dan kan het zijn dat u daarvoor nog de klassieke matrasmaat 130x200 nodig heeft. U heeft geluk: de meeste van bovenstaande matrassen kunnen wij ook in de klassieke twijfelaarmaat leveren.

Slaapkamerweb levert naast koudschuim matrassen van 120x200 cm ook diverse andere lengtematen. Bent u op zoek naar een HR schuimmatras van 120 centimeter breed met een afwijkende maat? Alle matrassen hierboven zijn ook leverbaar in de lengtematen 190 cm, 210 cm en 220 cm. Vindt u desondanks nog niet wat u zoekt, bekijk dan zeker ook ons volledige aanbod koudschuim matrassen of matrassen van 120x200 cm.