Koudschuim matras 80x200

Een koudschuim matras van 80x200 cm is voor veel mensen een uitstekende keuze! Wij van Slaapkamerweb zijn een groot fan van koudschuim omdat het heel geschikt is voor bijna elke slaper. Koudschuim biedt u een goede ondersteuning, vochtregulatie en ventilatie. Een koudschuimmatras is comfortabel, hygiënisch, heeft een uitstekende levensduur en dat alles tegen een scherpe prijs.

Koudschuim wordt ook wel HR-schuim genoemd. HR staat voor "High Resiliance", wat "hoge weerstand" betekent. Een HR-matras biedt u ondersteuning welke u kunt aflezen aan de HR-waarde van het matras. Voor de meeste mensen is matras van HR55, HR60 of HR70 het meest geschikt. Deze matrassen bieden voldoende weerstand om uw lichaam tot rust te laten komen. 

De HR-waarde van de matras staat los van de hardheid. Naast de juiste weerstand dient u zelf nog een keuze te maken voor een soepeler of harder matras al naar gelang uw persoonlijke voorkeuren en eventuele medische overwegingen. Wilt u graag geadviseerd worden in de keuze voor het juiste matras? Neem vrijblijvend contact met ons op.

HR koudschuimmatrassen gratis thuisbezorgd

Bestelt u uw nieuwe matras in onze webshop, dan profiteert u al vanaf een aankoopbedrag van € 200,- van onze gratis bezorging. In heel Nederland komen we de matras bij u thuis afleveren en leggen we het desgewenst voor u op uw bed!

Productaanbod koudschuim matras 80x200

Koudschuim matrassen van 80x200 cm; voor welk bed?

Een matras van 80x200 wordt gebruikt voor een smal eenpersoonsbed of voor tweepersoonsbedden van 160x200 centimeter. Heeft u een 1 persoons bed van 80x200 centimeter, dan is de keuze eenvoudig. Heeft u een 2 persoons bed, dan valt er iets meer te kiezen: één groot matras of twee kleine? 

Omdat u bij koudschuimmatrassen geen breedte verliest en de gehele breedte van het matras kunt gebruiken als effectief ligoppervlak, adviseren wij voor een tweepersoonsbed van 160x200 meestal twee matrassen van 80x200 cm. Twee eenpersoonsmatrassen zijn een stuk handzamer en daarmee comfortabeler dan één grote, zware matras. Matrassen van 80x200 passen door uw trapgat en kunt u eenvoudiger keren, wat bevorderlijk is voor de levensduur van uw matras. Een bijkomend voordeel is dat u per persoon de optimale weerstand en hardheid van het matras kunt bepalen.

Op zoek naar een afwijkende lengtemaat? Dan heeft u geluk: alle matrassen uit onze webshop zijn niet alleen leverbaar als 80x200 cm, maar ook in de lengtematen 190, 210 en 220 centimeter. Voor elk bed van 80 of 160 centimeter breed vindt u bij ons dus het juiste matras.

Vindt u hierboven nog niet wat u zoekt? Bekijk dan ons volledige productassortiment HR-schuim matrassen.

Slaapkamerweb wordt beoordeeld met een 9.8/10 door 674 klanten.

CBW Erkendveilig betalen met iDeal of overboeken