koudschuim matras hr60
golf

Productaanbod koudschuim matras hr60

Wat zijn de voordelen van een HR60 koudschuimmatras?

"HR" staat voor High Resilience en dit betekent dat de matrassen een hoge veerkracht hebben. HR koudschuimmatrassen komen keer op keer goed voor de dag wanneer de veerkracht en het hardheidsverlies van de matras worden getest. Na 80.000 keer belast te zijn met 70 kilo is het verlies in hardheid slechts 0,7%. Dit tegenover de norm van circa 10%. HR koudschuim matrassen zijn leverbaar in diverse klasses, waaronder HR60. 

Wat is een HR60 koudschuimmatras?

De HR-waarde van uw koudschuimmatras zegt iets over de veerkracht en puntelasticiteit, maar niet over de hardheid of stevigheid van uw matras. Een HR60 matras biedt u een uitstekende ondersteuning, terwijl lagere HR-waardes u minder ondersteuning bieden. Toch kunnen een HR45 matras en een HR60 matras u dezelfde hardheid bieden. Let dus op dat u eerst kiest voor een matras met de juiste HR en vervolgens naar wens kiest voor een harder of zachter matras. Voor de meeste mensen biedt een koudschuimmatras van HR50 of hoger voldoende weerstand. 

Onderhoudstips voor uw HR60 koudschuim matras

Goed onderhoud zorgt ervoor dat u jarenlang met plezier kunt genieten van uw koudschuim matras HR60. Keer het matras regelmatig (circa eens per 2 a 3 weken) en ontstof uw matras tenminste eens per kwartaal met de stofzuiger. Dat houdt uw matras tot 90% hygiënischer en verlengt de levensduur van uw matras!

Meer koudschuim matrassen

Op deze pagina vindt u alleen onze koudschuim matrassen die leverbaar zijn in HR60. In onze webshop vindt u ook koudschuimmatrassen met een iets hogere of lagere HR-waarde (met name HR55 en HR70). Bent u benieuwd naar ons volledige matrassen productassortiment? Kijk dan eens naar al onze matrassen. Ook voor comfortabele beddengoedkussens en dekbedden zit u goed bij Slaapkamerweb.