Matrasbeschermer 140x200

Wij hebben diverse matrasbeschermers, ook wel moltons in ons assortiment. Onze matrasbeschermers hebben een hoekhoogte tot 21 cm en tot 35 cm. Daarnaast zijn er ook moltons beschikbaar voor topmatrassen en splittopmatrassen, ook is er nog een waterdichte matrasbeschermer. Deze zijn beschikbaar in vele breedte- en lengtematen, zo ook 140 x 200 cm. 

Als u investeert in een matrasbeschermer, investeert u automatisch in uw matras. Een matrasbeschermer is er namelijk voor gemaakt om uw matras goed te beschermen. U kunt de matrasbeschermer dan ook wassen op 60°C, zodat uw matras zo optimaal mogelijk en hygiënisch schoon gehouden kan worden. Een matrasbeschermer ziet er bijna hetzelfde uit als een hoeslaken, echter is de stof veel dikker en gemaakt om vocht op te vangen en ook weer goed los te kunnen laten. Een slimme investering dus!

Snelle bezorging van uw matrasbeschermer 140 x 200

Onze matrasbeschermers van 140 x 200 cm zijn doorgaans bij ons op voorraad, wat betekent dat u deze na bestelling al binnen een paar dagen bij u thuis kunt verwachten via de post! Wij houden u uiteraard op de hoogte van de levering, zodra wij uw bestelling versturen ontvangt u van ons altijd een Track&Trace code zodat u uw bestelling gemakkelijk kunt volgen.  

Besteld u bij ons voor een bedrag van 50 euro of meer, dan bezorgen wij uw beddengoed gratis bij u thuis! 

voordeel Snelle levering mits voorradig
voordeel Gratis bezorging bij een bestelling van € 50,- aan beddengoed

Aanbod matrasbeschermers van 140 x 200:

Persoonlijk advies voor uw matrasbeschermer 140 x 200

Heeft u vragen nodig bij het kiezen van de juiste matrasbeschermer van 140x200, of heeft u een andere vraag? Als online slaapkamerspecialist helpen wij u graag persoonlijk! Wij staan dan ook voor u klaar om u te voorzien van een passend advies. Neem daarom gerust contact met ons op.