kledingkast legplanken
golf

Productaanbod kledingkast legplanken

sort icon

Uw kledingkast met legplanken thuisbezorgd en gemonteerd

Wij hebben in onze collectie namelijk kasten met diverse afmetingen, zowel in de hoogte als de breedte kunt u alle kanten op. Onze hoekkasten bijvoorbeeld geven u de mogelijkheid om ook een kast in de hoek te plaatsen, hiervoor zijn uiteraard ook legplanken die hier perfect in passen en extra diep zijn! 

Wij bezorgen en monteren uw kledingkast gratis als u bij ons besteld vanaf een bedrag van 400 euro. De legplanken en eventueel andere accessoires monteren we daarbij kosteloos mee. Wel zo handig voor u en zo weten wij zeker dat de kast een lange tijd mee zal gaan. Onze vakkundige monteurs stellen de kledingkast met legplanken namelijk netjes voor u af en nemen alle verpakkingsmaterialen ook weer netjes mee. 

Op deze manier kunt u uw kledingkast direct in gebruik nemen en hoeft u zich bovendien geen zorgen te maken over vervoer of de montage en kunt u zich na het bestellen voorbereiden en verheugen op de komst van de kast!    

Mogelijkheden van uw kledingkast met legplanken

Voordat u een kledingkast met legplanken uit ons assortiment zoekt, is het goed om te weten welke afmetingen deze mag hebben. Er zijn namelijk veel mogelijkheden, maar om de ruimte op zijn best te benutten is het vaak mooi en handig om voor een afmeting te kiezen die aansluit bij de ruimte en wat u erin wil leggen.  

Daarnaast is een goed startpunt ook te kijken naar hoe u de kledingkast wil openen, kijk dan naar dan vooral naar wat u mooi vindt, maar ook naar wat u handig vind. Als u de deuren van een draaideurkast opent heeft u namelijk een overzicht over het gehele kastvak. Daarbij is het nadeel, als deze in een kleine ruimte komt je weinig ruimte overhoud in de kamer, aangezien de deuren naar buiten openen. Een schuif- of zweefdeurkast daarentegen, neemt minimale ruimte in van de kamer, maar bedekt altijd een deel van de kast zelf. Dus als je zowel het linkerdeel en rechterdeel wil zien, moet je de deur verschuiven. 

De uitvoering van uw kledingkast met legplanken 

Aangezien u waarschijnlijk nog lang plezier van uw kledingkast wil hebben, is het ook belangrijk hoe deze toont. Gelukkig heeft u daarin ook volop keuze en ook voor dat jarenlange zorgen wij. Onze collectie bestaat namelijk uit hoogwaardige kledingkasten waarbij u kunt kiezen in een uitvoering voor de romp en deuren. Deze bestaan uit bijvoorbeeld hout, hoogglans en getint glas, maar ook matte kleuren behoren tot de mogelijkheden. Zo kunt u altijd een kledingkast kiezen die matcht met uw wensen of de stijl van de rest van het interieur waar u deze in plaatst.

De keuze voor een sierlijst is in sommige gevallen ook tot de mogelijkheid en doet zeker wat met de uitstraling. Daarnaast is het in de meeste gevallen ook zo dat u kunt kiezen voor handvatten, die de kast helemaal afmaken en ook meedoen in de uitstraling van uw kledingkast met legplanken. Bij de keuze voor de uitvoering van de deuren is het ook goed om te weten dat deze ook kunnen worden voorzien van een spiegel. Dit kan erg handig zijn en zo hoeft u bovendien ergens anders in de ruimte geen losse spiegel te plaatsen. Kortom, keuze te over voor de uitstraling van uw kledingkast met legplanken. 

De juiste indeling voor uw kledingkast met legplanken

Een kledingkast met legplanken, vraagt om de juiste indeling, dit maakt het handig om uw kleding goed en netjes in op te bergen. U weet aan de hand van wat u erin wil leggen dan ook het beste wat de juiste indeling is. Om deze reden laten wij u dan ook zelf de indeling bepalen, deze keuze komt automatisch naar voren wanneer u een kledingkast gaat bestellen. Hierin kiest u zelf de accessoires naar wens zoals de legplanken en maakt u hiervoor dus ook alvast een indeling. Zo weten onze monteurs en u zelf hoe het totaalplaatje eruit komt te zien en hoeft u zich daarover geen zorgen meer te maken. Mocht u er niet goed uitkomen of heeft u wellicht advies nodig? Neem dan gerust contact met ons op.  

De legplanken en andere accessoiremogelijkheden voor uw kledingkast

Doordat u zelf een kastindeling maakt, bepaald u zelf hoeveel legplanken u in uw kledingkast wil hebben. Wat wellicht fijn is om te weten als u twijfelt over de hoeveelheid, is dat een legplank ook los bij ons te bestellen is en relatief snel bij u thuis kunnen worden bezorgd. Ook zijn er kastvakverdelers voor onze collectie kledingkasten, die een kastvak opdelen en waar ook legplanken in zitten. Bovendien kunt u ook kiezen voor andere accessoires naast de legplanken. Heeft u bijvoorbeeld ook wel een gedacht aan en ingebouwde ladekast, een schoenenrek roedes, ook deurremmers kunnen erg handig zijn bij regelmatig gebruik van de kledingkast. Ook verlichting is een populair accessoire voor kledingkasten, zowel op, als in de kast behoord dit bij een aantal kasten tot een mogelijkheid. Met ons aanbod maakt u zelf uw kast zo compleet mogelijk en naar uw wens. 

Bekijk de collectie kleding kasten met legplanken in onze showroom

Naast onze webshop bent u ook van harte welkom in onze showroom in Zutphen. We bieden u hier de mogelijkheid om onze kledingkasten met legplanken met eigen ogen te komen bekijken. Bovendien kunt dan ook geadviseerd worden door onze verkoopadviseurs, die graag met u meedenken. Uiteraard staan zij ook telefonsich, via de mail of de chat voor u klaar. Mocht u vragen hebben, neem dan gerust contact met ons op!