Een kast met zoveel legplanken als u nodig heeft!

Een kledingkast kan niet ontbreken in uw slaapkamer. Hoe deze kast eruitziet en is ingedeeld is echter heel persoonlijk. Wilt u graag een kast met veel legplanken? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. U kiest niet alleen de buitenkant maar bepaalt ook de gewenste indeling helemaal zelf. Zo heeft u een kast op maat!

Stel uw kast met legplanken zelf samen

In onze webshop hebben we een unieke tool. Deze is speciaal voor u ontwikkeld. U kan met behulp van deze tool eenvoudig helemaal zelf de indeling van uw garderobekast bepalen. Kies uit standaard units of ga voor volledig handmatige inrichting. Hoe het werkt:

·         Selecteer de draaideur-, schuifdeur- of zweefdeurkast van uw wens

·         Kies de gewenste opties m.b.t. maat, hoogte, aantal deuren en kleur

·         Klik op de knop “Kies indeling en bestel”

·         U wijzigt de standaardindeling van de kast naar uw persoonlijke voorkeuren

Makkelijk toch?

De mogelijkheden zijn oneindig. Wilt u alleen maar legplanken? Dat kan. U kunt ook een combinatie van legplanken, hangroedes of bijvoorbeeld ladeblokken kiezen. Net wat u nodig hebt!

Uw nieuwe kast met legplanken gratis voor u gemonteerd

Wist u dat wij alle meubels vanaf 400 euro gratis bezorgen én monteren? Zo heeft u er geen omkijken naar! Onze monteurs hebben uw kast in no-time opgebouwd en de rommel opgeruimd. Al het verpakkingsmateriaal nemen ze weer mee terug. U kunt meteen beginnen met inpakken van de kast. Ideaal!

Slaapkamerweb wordt beoordeeld met een 9.8/10 door 677 klanten.

CBW Erkendveilig betalen met iDeal of overboeken