kledingkast met lades
golf

Aanbod kledingkasten met lades

sort icon

Stel uw kledingkast met lades samen

De lades en welke plek deze inneemt in de kast die mogelijkheid kiest u als laatste. Het is namelijk eerst van belang dat u kiest voor een kast die u mooi en tevens handig vindt. Het is daarbij prettig eerst te kiezen voor een bepaald type kledingkast. In onze collectie zitten namelijk, schuifdeurkasten, zweefdeurkasten en draaideurkasten. Uit deze verschillende types kunt u vervolgens kiezen voor uw ideale design.

Als u deze gevonden heeft, kunt u bij de opties het gewenste formaat selecteren en de kast de uitstraling meegeven waar u graag naar kijkt en het best past bij het interieur waar u de kledingkast wil plaatsen. Vaak kunt u kiezen uit opties voor de romp en vervolgens voor de deur(panel)en , zodat u verschillende kleuren en materialen ook met elkaar kunt combineren. Daarbij moet u denken aan verschillende tinten en soorten hoogglans, getint glas, hout of staal look. Op deze manier stelt u een unieke kast samen! Wij laten ons graag verrassen welke combinatie u maakt en mocht de afmeting van uw voorkeur er onverhoopt niet bij zitten, of heeft u andere vragen? Neem dan gerust contact met ons op, wellicht zijn er dan toch nog mogelijkheden, wij denken graag met u mee en waar het kan, vinden we vaak een passende oplossing en het antwoord op uw vraag!

Kies zelf de inhoud van uw kledingkast met lades

Als u de kast aan de buitenkant helemaal naar wens heeft samengesteld, dan is de binnenkant aan de beurt. Deze kunt u met onze handige kastentool, zelf indelen. Onze kastentool komt tevoorschijn als u als op de knop ‘Kies indeling en bestel’ klikt, die u onder de opties en bij de prijs van de kledingkast snel tegenkomt. Kies vervolgens het gewenste kastvak die u wil aanpassen/indelen door hierop te klikken. 

Vaak bestaat de indeling van onze kastvakken standaard uit 2 legplanken en een roede, maar met een kledingkast met lades, ontbreken hierbij de laden. U kiest de indeling helemaal zoals u dat wenst en natuurlijk binnen de mogelijkheden. Het handige van de onze kastentool is dat u enkel accessoires gepresenteerd krijgt die ook daadwerkelijk bij het type en de afmetingen van de kledingkast van uw voorkeur past. Zo weet u zeker dat dit straks, als de kledingkast met lades bij u thuis staat, ook echt allemaal goed functioneert. 

Er zijn verschillende ladenblokken, zo zijn er varianten die het hele kastvak beslaan, of bijvoorbeeld de helft. Ook zijn er kastvak verdelers, waar een ladeblok onder geplaatst kan worden. Zo kunt u dus ook verschillende elementen slim met elkaar combineren. De meeste van onze ladeblokken zijn voorzien van soft close, voor het geruisloos en gemakkelijk sluiten van de lades. Deze softclose kunt u ook als accessoire toevoegen voor de deuren van de kast. Dit maakt de kledingkast extra prettig in gebruik en zo verlengd u  bovendien de levensduur van de kledingkast. 

Gratis levering en montage 

Wij bieden u een complete service die niet stopt na het bestellen. De montage en levering zijn bij ons daarom GRATIS bij een besteding vanaf 400 euro (met een aantal kleine uitzonderingen). Onze vakkundige monteurs stellen uw kledingkast met lades bij levering netjes voor u af, zodat zowel u als wij zeker weten dat deze een tijd mee zal gaan. 

Wanneer u de kledingkast van uw voorkeur en gewenste indeling bij Slaapkamerweb besteld, houden wij u uiteraard op de hoogte over de levering. De verwachte levertijd kunt u bij iedere kledingkast vinden onder de opties en bij de prijs. Zodra wij precies weten wanneer wij deze aan u kunnen uitleveren, nemen wij contact met u op, om een afspraak met u in te plannen voor de montage! 

Wil u meer weten over onze montageservice of heeft u vragen dan over de levering, neem dan gerust contact met ons op! 

Op deze manier zorgen wij ervoor dat u straks uw ideale kledingkast met lades thuis heeft staan, die goed aansluit bij de ruimte waar deze komt en door de hoge kwaliteit van onze collectie, u daar ook lange tijd plezier van kunt beleven. Bovendien hoeft u zich geen zorgen te maken over de montage, dit doen onze specialisten voor u. 

Persoonlijk advies bij het samenstellen van uw kledingkast met lades

Heeft u wat hulp nodig bij het samenstellen van uw kledingkast met lades, of heeft u een andere vraag? Als online slaapkamerspecialist helpen wij u graag persoonlijk, wij staan dan ook voor u klaar om u te voorzien van een passend advies. Neem daarom gerust contact met ons op. 

Uiteraard bent u ook van harte welkom in onze showroom in Zutphen, bekijk hiervoor de openingstijden.