1 persoons kledingkast
golf

Onze 1-persoons kledingkasten

Filter  filter icon
sort icon

Afmetingen van uw 1 persoons kledingkast 

Wij hebben een ruime collectie kasten, waarbij u op de eerste plaats kunt kiezen uit hoe u uw 1 persoons kledingkast wil openen. In onze collectie bevinden zich namelijk schuifdeurkasten, zweefdeurkasten en draaideurkasten. Deze typen kasten verschillen in hoe ze geopend worden. De draaideurkasten nemen ruimte in met het openen, wat schuifdeurkasten en zweefdeurenkasten niet doen. Daarentegen kunt u bij een draaideurkast als u de deur opent in één oogopslag zien wat er in de kledingkast hangt, staat of ligt, zonder dat je een deur aan de kant moet schuiven. 

Als u hieruit heeft gekozen kijkt u logischerwijs eerst naar de hoogte die uw kast moet hebben. Zo geven hoge kasten, mits dit past in de ruimte waar u deze wil hebben, u extra opbergruimte. Vervolgens kijkt u naar de mogelijkheden in breedte, dit kan voor elke type kast weer anders zijn. Bij sommige kasten zijn er veel mogelijkheden bij afmetingen, anderen zijn daar wat beperkter in en voeren enkel standaardmaten.    

De uitvoering van uw 1 persoons kledingkast

Al onze 1 persoons kledingkasten zijn naar eigen wens samen te stellen qua uitvoering, u heeft daarbij de keuze uit diverse kleuren en materialen. Vaak heeft u daarbij keuze in de uitvoering van de romp, deuren en eventueel een sierlijst. Bij de deuren, heeft u ook de keuze om deze uit te laten voeren met een spiegel, maar ook glas ook hoogglans behoren tot de mogelijkheden! Ook kunt voor de deuren en romp vaak kiezen voor hout uitvoeringen, door verschillende combinaties te maken van uitvoeringen, stelt u zelf een unieke kast samen wat helemaal past bij uw wensen en bij de stijl van de ruimte waar u 1 persoons kledingkast wil hebben!  

Uw 1 persoons kledingkast met de juiste indeling

Bent u altijd bang voor wat er op u af komt als u uw kleding kast opent? Dit behoort voorgoed tot de verleden tijd als u een goede indeling maakt in uw 1 persoons kledingkast. Dit zorgt tevens voor een goed overzicht, zodat alles steeds weer op de juiste plek belandt. Wij hebben daarvoor een handige kastentool ontwikkeld die u, bij het bestellen van uw 1 persoons kledingkast helpt de juiste indeling te maken met handige accessoires. Op deze manier hoeft u zich nooit meer zorgen te maken dat u iets niet kunt vinden, of zich af te vragen waar het bijpassende jasje bij die ene spijkerbroek is. U weet zelf het beste wat u in uw 1 persoons kledingkast kwijt moet, daarom laten wij dit u graag zelf doen. Mocht u daarbij wat hulp nodig hebben, dan staan wij uiteraard voor u klaar met een passend advies en tips en kunt u contact met ons opnemen.    

Accessoires die uw 1 persoons kledingkast verrijken

De accessoires van een schuifdeur en zweefdeurkast verschillen met die van een draaideurkast. In onze kastentool, die tevoorschijn komt bij het bestellen van een 1 persoons kledingkast naar keuze, krijgt u precies de accessoires te zien die passen bij deze kledingkast. Waar moet u aan denken bij accessoires voor een 1 persoons kledingkast? Neem bijvoorbeeld legplanken, kastvakverdeling- elementen en, roedes, ingebouwde ladenkasten en voor hoge kasten is er ook een kledinglift. Ook bestaat er bijvoorbeeld aan de binnen- en buitenkant van de kast verlichting, wat een erg handig item kan zijn!

Onze 1 persoons kledingkasten bekijken in de toonzaal

Wij bieden u de gelegenheid om uw 1 persoons kledingkast te bekijken in onze toonzaal te Zutphen. Daar treft u de diverse mogelijkheden en opties die u met eigen ogen kunt bekijken. Onze ervaren verkoopadviseurs helpen u daar graag en staan voor u klaar met tips en handige adviezen. Wilt u een kledingkast kopen, zoals een 1-persoons kledingkast, maar eerst informatie? Neem dan contact met ons op. Zowel telefonisch en via de mail staan we u graag te woord.