1 persoons kledingkast

Een 1 persoons kledingkast hoeft niet heel groot te zijn omdat het de inhoud genoeg ruimte moet herbergen voor kleding voor 1 persoon. Daarnaast is het handig om te weten hoeveel ruimte u heeft in de kamer waar u deze wil plaatsen. Als u dit weet kunt u gemakkelijker een keuze maken voor een 1 persoons kledingkast afgestemd op uw wensen en voorkeuren. 

Hieronder hebben we een ruim overzicht opgesteld van onze kledingkasten leverbaar in 1-persoons formaat. Heeft u vragen of wilt u meer informatie over een specifieke kledingkast, neemt u dan contact op met onze klantenservice.

1 persoons kledingkast

Gratis bij u thuisbezorgd en gemonteerd

Mocht u een 1-persoons kledingkast bij ons bestellen, dan zorgen wij ervoor dat deze gratis bij u thuis wordt bezorgd. Onze medewerkers plannen hiervoor telefonisch een afspraak met u in zodra bekend is wanneer de kast geleverd kan worden. Op de dag van levering zullen vakkundige monteurs uw kast kosteloos monteren vanaf een bedrag van 400 euro. Deze monteurs stellen de kledingkast netjes voor u af en nemen tevens alle verpakkingsmaterialen weer netjes mee. Wil u meer weten over onze montageservice, dan horen wij dit graag!


Onze 1-persoons kledingkasten

Afmetingen van uw 1 persoons kledingkast 

Wij hebben een ruime collectie kasten, waarbij u op de eerste plaats kunt kiezen uit hoe u uw 1 persoons kast wil openen. In onze collectie bevinden zich namelijk schuifdeurkasten, zweefdeurkasten en draaideurkasten. Deze typen kasten verschillen in hoe ze geopend worden. De draaideurkasten nemen ruimte in met het openen, wat schuifdeurkasten en zweefdeurenkasten niet doen. Daarentegen kunt u bij een draaideurkast als u de deur opent in één oogopslag zien wat er in de kledingkast hangt, staat of ligt, zonder dat je een deur aan de kant moet schuiven. 

Als u hieruit heeft gekozen kijkt u logischerwijs eerst naar de hoogte die uw kast moet hebben. Zo geven hoge kasten, mits dit past in de ruimte waar u deze wil hebben, u extra opbergruimte. Vervolgens kijkt u naar de mogelijkheden in breedte, dit kan voor elke type kast weer anders zijn. Bij sommige kasten zijn er veel mogelijkheden bij afmetingen, anderen zijn daar wat beperkter in en voeren enkel standaardmaten.    

De uitvoering van uw 1 persoons kledingkast

Al onze 1persoons kledingkasten zijn naar eigen wens samen te stellen qua uitvoering, u heeft daarbij de keuze uit diverse kleuren en materialen. Vaak heeft u daarbij keuze in de uitvoering van de romp, deuren en eventueel een sierlijst. Bij de deuren, heeft u ook de keuze om deze uit te laten voeren met een spiegel, maar ook glas ook hoogglans behoren tot de mogelijkheden! Ook kunt voor de deuren en romp vaak kiezen voor hout uitvoeringen, door verschillende combinaties te maken van uitvoeringen, stelt u zelf een unieke kast samen wat helemaal past bij uw wensen en bij de stijl van de ruimte waar u 1 persoons kledingkast wil hebben!  

Uw 1 persoons kledingkast met de juiste indeling

Bent u altijd bang voor wat er op u af komt als u uw kleding kast opent? Dit behoort voorgoed tot de verleden tijd als u een goede indeling maakt in uw 1 persoons kledingkast. Dit zorgt tevens voor een goed overzicht, zodat alles steeds weer op de juiste plek belandt. Wij hebben daarvoor een handige kastentool ontwikkeld die u, bij het bestellen van uw 1 persoons kledingkast helpt de juiste indeling te maken met handige accessoires. Op deze manier hoeft u zich nooit meer zorgen te maken dat u iets niet kunt vinden, of zich af te vragen waar het bijpassende jasje bij die ene spijkerbroek is. U weet zelf het beste wat u in uw 1 persoons kledingkast kwijt moet, daarom laten wij dit u graag zelf doen. Mocht u daarbij wat hulp nodig hebben, dan staan wij uiteraard voor u klaar met een passend advies en tips en kunt u contact met ons opnemen.    

Accessoires die uw 1 persoons kledingkast verrijken

De accessoires van een schuifdeur en zweefdeurkast verschillen met die van een draaideurkast. In onze kastentool, die tevoorschijn komt bij het bestellen van een 1 persoons kledingkast naar keuze, krijgt u precies de accessoires te zien die passen bij deze kledingkast. Waar moet u aan denken bij accessoires voor een 1 persoons kledingkast? Neem bijvoorbeeld legplanken, kastvakverdeling- elementen en, roedes, ingebouwde ladenkasten en voor hoge kasten is er ook een kledinglift. Ook bestaat er bijvoorbeeld aan de binnen- en buitenkant van de kast verlichting, wat een erg handig item kan zijn!

Onze 1 persoons kledingkasten bekijken in de toonzaal

Wij bieden u de gelegenheid om uw 1 persoons kledingkast te bekijken in onze toonzaal te Zutphen. Daar treft u de diverse mogelijkheden en opties die u met eigen ogen kunt bekijken. Onze ervaren verkoopadviseurs helpen u daar graag en staan voor u klaar met tips en handige adviezen. Ook als u uw 1-persoons kledingkast online wil bestellen kunnen zij u telefonisch en via de mail te woord staan en uw vragen beantwoorden.   

Reviews

Een geweldige service. De monteurs moesten flink wat meters/tredes maken/lopen, maar alles zonder een moment van klagen! Bed en een grote kledingkast werden soepel in elkaar gezet. Nadat ze klaar waren, werd al het afval meegenomen. Een top waardering, kunnen bedrijven een voorbeeld aan nemen. Trouwens het telefonisch contact voor de hulp bij de kledingkast samenstelling was ook dik in orde. Zeer grote hulp.

Dat

Slaapkamer besteld begin maart ik werd goed geïnformeerd over de levertijd op dr afgesproken tijd werd de slaapkamer bezorgd een uit rijd baar bed kledingkast en commode in de kleur wild eiken het zag er geweldig mooi uit.
En voor een mooie prijs. Alles werd gemonteerd door de mannen en de verpakkingen werden meegenomen. Ik ben zeer tevreden

Nel van den Branden uit Steenbergen

We waren op zoek voor een nieuwe kledingkast. De website slaapkamerweb viel ons direct op en hadden een kast kunnen samenstellen. Toch voor de zekerheid nog naar de winkel in Zutphen waar we vriendelijk werden ontvangen en goed geadviseerd. Daar hebben we nog voor 2 bijpassende nachtkastjes besloten. Volgens afspraak werd vandaag alles geleverd en gemonteerd. Waren klasse mensen van slaapkamerweb. Keurig gemonteerd, alles opgeruimd en meegenomen, goed advies gegeven nog. Klasse!!!

René Kronenburg uit Maarssen

Wij hebben een aantal weken geleden een kledingkast besteld via slaapkamerweb. Niet alleen door de goede prijs/kwaliteit verhouding, maar vooral om de mogelijkheden die worden geboden om de kast zelf naar smaak in te richten. Wij hadden geen orderbevestiging ontvangen, doordat we het emailadres verkeerd hadden ingevuld, maar na 1 belletje had ik het binnen 5 minuten weer binnen. De medewerkers hebben vandaag de kast bezorgd en geinstalleerd. Ze waren super snel en zeer vriendelijke. Hebben mij zelfs wat tips gegeven over het onderhoud van de kast en de 5 jaargarantie was mij ook niet bekend. Mijn complimenten over jullie service, er zijn weinig bedrijven die tegenwoordig nog zo goed met hun klanten omgaan. Wij zijn recent verhuisd en hebben dus veel nieuwe spullen aangeschaft en de service van slaapkamerweb Is zeker een van de beste. Slaapkamerweb is echt een aanrader.

Mike en Selcan uit Rotterdam
» Lees alle reviews

Slaapkamerweb wordt beoordeeld met een 9.8/10 door 676 klanten.

CBW Erkendveilig betalen met iDeal of overboeken