kledingkast op afbetaling
golf

Productaanbod kledingkasten

sort icon

Hoe werkt het:

U betaald ⅓ van het totaalbedrag direct bij het bestellen via iDEAL. Vervolgens betaald u het 2e deel na 30 dagen en wanneer u na 60 dagen het laatste deel heeft betaald, is daarmee het gehele bedrag afgelost.

Geen eindeloze lening, maar een betaling uitgesmeerd over 60 dagen!

Wil u meer weten over deze betalingsmethode, stop de kledingkast van uw keuze dan in het winkelmandje en klik bij de betalingsmethodes op het informatie- icoontje bij het logo van 'in3'. Heeft u hierover toch nog vragen? Neem dan contact met ons op.   

Uw kledingkast op afbetaling bestellen online

Heeft u uw ideale kledingkast op afbetaling samengesteld? Dan hoeft u zich geen zorgen te maken over de montage of de kosten hiervan, ook hoeft u geen vervoer te regelen om uw kledingkast bij u thuis te krijgen. Wij bezorgen en monteren uw kledingkast op afbetaling namelijk gratis vanaf een bedrag van 400 euro. Hierover ontvangt u, zodra bekend is wanneer wij uw kledingkast kunnen leveren, netjes een telefoontje over van ons. Wij zullen dan in overleg met u een geschikt moment inplannen wanneer de monteurs uw kledingkast kunnen komen plaatsen. 

Afmetingen van uw kledingkast op afbetaling

Een kledingkast op afbetaling is vaak een investering waar u nog jaren plezier van wil hebben, ook als de kledingkast al lang is afbetaald. Daarom bieden wij een ruime collectie kledingkasten aan van een mooie kwaliteit voor een scherpe prijs. Aangezien wij een ruime collectie kledingkasten hebben en deze vaak ook nog eens in diverse afmetingen leverbaar zijn, doet u er verstandig aan een kledingkast te kiezen die goed past in de ruimte waar deze moet komen te staan. Denk dan aan de hoogte, de breedte en niet te vergeten, de diepte. Het is namelijk belangrijk om ook ruimte over te houden in de ruimte waar u deze kledingkast wil plaatsen. 

Heeft u niet veel ruimte in de kamer waar de kledingkast moet komen? Denk dan ook goed na over de deuren van uw kledingkast. Draaideurkasten, nemen bijvoorbeeld ruimte in bij het openen, terwijl dit bij schuif- en zweefdeurkasten nauwelijks het geval is. Bij het openen van draaideurkasten ziet u wel meteen de inhoud van het gehele kastvak, terwijl dit bij een schuifdeurkast niet altijd het geval is, de schuifdeur kan voor een deel van het kastvak zitten.       

De uitvoering van uw kledingkast op afbetaling

De kledingkasten op afbetaling binnen ons assortiment zijn er in vele soorten en maten. Naast de diverse soorten, bijvoorbeeld zweef, schuif, of draaideur kasten kunt u ook kiezen uit verschillende soorten uitvoeringen. Denk dan bijvoorbeeld aan de kleur van de romp en deuren. Ook qua materialen is er veel mogelijk, zo hebben wij fraaie kledingkasten in houtmotief, maar ook hoogglans, of glas in diverse tinten en zelfs een combinatie hiervan behoort tot de mogelijkheden. U heeft vaak ook opties in handgrepen, maar vergeet ook de mogelijkheid voor een sierlijst in veel gevallen niet. Wij bieden u al deze mogelijkheden zodat u uw kledingkast op afbetaling helemaal kunt  samenstellen, naar uw eigen wensen en voorkeuren. 

Uw kledingkast met de juiste indeling

Vind u het ook zo fijn om orde en een opgeruimde inhoud van uw kledingkast aan te treffen als u deze opent? Dit is geen illusie, maar wordt werkelijkheid als u een goede indeling van uw kledingkast kiest. Zo krijgt alles een vaste plek en met de juiste accessoires voor de verschillende kleding en toebehoren, kunt u alles makkelijk terugvinden en uit de kast halen zonder dat het een rommel wordt. Hiervoor hebben wij op onze site een handige kastentool, die u inzicht geeft in de indeling en u hiermee zelf samen kan stellen! U komt automatisch in onze kastentool door, na de opties te hebben doorlopen'te klikken op de groene knop met 'kies indeling en bestel'.  

Zou u voor de indeling graag wat hulp willen hebben? Of heeft u hier vragen over? Neem dan gerust contact met ons op. 

Uw kledingkast op afbetaling met de juiste accessoires

Natuurlijk is het uiterlijk van uw kledingkast op afbetaling belangrijk, maar vergeet de binnenkant en daarmee de accessoires niet. Zij zijn minder zichtbaar, maar zeker niet minder belangrijk. Investeer bij uw kledingkast op afbetaling daarom ook hierin en haal er alles uit wat voor u belangrijk is. 

Onze accessoires zijn bijvoorbeeld legplanken, roedes, ladekasten en voor hogerekasten een kastlift, zodat u ook gemakkelijk boven in uw kledingkast uw favoriete items kwijt kunt en er gemakkelijk bij kunt pakken. Vergeet ook de buitenkant van uw kledingkast niet te voorzien van accessoires, een spiegel op de deur kan namelijk erg handig zijn en scheelt u bovendien een spiegels elders in de ruimte. Ook verlichting kan een erg handig sccssoire zijn die uw kast optimaal in gebruik maakt.  

Kledingkasten bekijken in onze toonzaal

Overweegt u een kledingkast op afbetaling bij Slaapkamerweb te bestellen? Daar zijn wij erg blij mee en willen u met onze service en mooie collectie zo goed mogelijk tegemoet komen. Echter kunnen wij ons goed voorstellen, dat u onze kledingkasten ook graag met eigen ogen zou willen zien. Ook daar geven wij u alle ruimte toe in onze toonzaal in Zutphen, daarnaast kunt u daar tevens advies inwinnen bij onze verkoopadviseurs. Zij helpen u graag in de toonzaal, maar u kunt natuurlijk telefonisch, via de mail of via chat contact met hen opnemen.