leuke kledingkast
golf

Aanbod leuke kledingkasten 

sort icon

Gratis levering en montage 

Wij bieden u een complete service die niet stopt na het bestellen. De montage en levering zijn bij ons daarom GRATIS bij een besteding vanaf 400 euro (met een aantal kleine uitzonderingen). Onze vakkundige monteurs stellen uw leuke kledingkast bij levering netjes voor u af, zodat zowel u als wij zeker weten dat deze een tijd mee zal gaan. 

Wanneer u de leuke kledingkast van uw voorkeur bij Slaapkamerweb besteld, houden wij u uiteraard op de hoogte over de levering. De verwachte levertijd kunt u bij iedere kledingkast vinden onder de opties en bij de prijs. Zodra wij precies weten wanneer wij deze aan u kunnen uitleveren, nemen wij contact met u op, om een afspraak met u in te plannen voor de montage! 

Wil u meer weten over onze montageservice of heeft u vragen dan over de levering, neem dan gerust contact met ons op! 

Kies een leuke kledingkast uit onze collectie

Voor dat u lekker aan de slag gaat en uw leuke kledingkast samenstelt is het wellicht goed om te weten waarop u moet letten en wat globaal de mogelijkheden zijn. We zetten de mogelijkheden graag op een rij. Begin bij het kiezen van het juiste type kledingkast, onze collectie bestaat uit schuifdeurkasten, zweefdeurkasten en draaideurkasten. Deze typen hebben allen hun eigen uitstraling en kenmerken bij met name de manier van de plek- en het openen van de deuren. Zoveel mensen, zoveel wensen daarom aan u de keuze welk type kledingkast u kiest. 

De juiste afmeting van uw kledingkast

Aangezien een leuke kledingkast het best tot zijn recht komt, in de afmeting die past in de ruimte waar deze moet komen, kunt u uiteenlopende afmetingen selecteren, bij de opties bij iedere kledingkast. Als eerste optie voor de breedte zijn er kasten beschikbaar met opties die beginnen met een breedtemaat 91 cm en de optie van de grootste breedtemaat is maar liefst 5 meter. Hier tussen in, zitten tal van opties. Voor de lengte begint het bij 197 cm en de langste optie is 239 cm. Welke afmeting zou uw ideale kledingkast moeten hebben?

Mocht uw ideale afmeting, ondanks de vele mogelijkheden toch ontbreken bij de opties? Of misschien ziet u de juiste dieptemaat er niet bij staan. Neem dan gerust contact met ons op, wellicht zijn er dan toch nog opties, wij denken graag met u mee en waar het kan vinden we vaak mogelijkheden!

De leukste uitvoeringen voor uw kledingkast

Bij Slaapkamerweb bieden wij u naast alle verschillende kledingkasten, veel mogelijkheden aan uitvoeringen, zodat u zelf een unieke kledingkast kunt samenstellen. Een leuke kledingkast heeft voor iedereen namelijk een ander uiterlijk. Zo heeft u vaak de mogelijkheid om te kiezen voor de uitvoeringen van de romp van de kast en vervolgens de deur(panel)en. Er zijn hierin opties in verschillende tinten en kleuren en ook weer verschillende materialen, waarbij u kunt denken aan hoogglans, getint glas, verschillende houtkleuren of staal look. Voor de deuren heeft u ook vaak de mogelijkheid om voor spiegeldeuren te gaan, die de ruimte extra licht geeft en een andere spiegel in de ruimte overbodig maakt! Daarnaast zijn er nog van andere mogelijkheden, die u vanzelf tegenkomt bij de opties en vaak ook verschillend zijn bij de verschillende kasten. Afhankelijk van de kledingkast die u kiest, zijn er vaak mogelijkheden voor handgrepen om uit te kiezen en dit geldt ook voor een sierlijst om de kast. Kortom uw leuke kledingkast stelt u gemakkelijk en snel bij ons samen uit tal van mogelijkheden! Wij zijn benieuwd welke samenstelling wij voor u mogen bestellen!

Een net zo leuke en handige inhoud 

Als u alle opties hebt doorlopen en u tevreden bent over uw leuke kledingkast, dan mag de binnenkant natuurlijk niet ontbreken. Ondanks dat deze achter de deuren verstopt zit, is de inhoud natuurlijk heel belangrijk om uw kleding zo ideaal mogelijk te kunnen opbergen. Standaard worden onze kledingkasten in de meeste gevallen voorzien van 2 legplanken en een roede per kastvak, maar u heeft bij ons de unieke mogelijkheid om de kledingkast te voorzien van een inhoud die u handig vindt. 

Om de kledingkast van binnen samen te stellen drukt u op de knop ‘Kies indeling en bestel’. Hier kunt u de indeling van de kastvakken inzien, die past bij de door u gekozen afmeting van de kledingkast. Dit maakt het voor u inzichtelijk hoe de leuke kledingkast er van binnen uit komt te zien. Als u vervolgens op één van de kastvakken klikt, kunt u accessoires kiezen die u wil toevoegen. Deze verschillen per kast, omdat niet alle accessoires ook daadwerkelijk passen en werken. Met deze tool, heeft u direct een overzicht van de mogelijkheden en geeft u de accessoires ook meteen de door u gewenste plek in de kledingkast. Vergeet daarbij de kastdeur remmen en verlichting niet, die de kledingkast extra prettig in gebruik maakt en het bovendien extra luxe meegeeft.

Persoonlijk advies bij het samenstellen van uw leuke kledingkast

Heeft u wat hulp nodig bij het samenstellen van uw leuke kledingkast, of heeft u een andere vraag? Als online slaapkamerspecialist helpen wij u graag persoonlijk, wij staan dan ook voor u klaar om u te voorzien van een passend advies. Neem daarom gerust contact met ons op. 

Uiteraard bent u ook van harte welkom in onze showroom te Zutphen, bekijk hiervoor de openingstijden.