MDF kast op maat

Onze kasten zijn er in vele soorten en maten en sommige daarvan bestaan ook uit MDF. Meestal wordt MDF gebruikt in combinatie met spaanplaat en ziet u uiteindelijk niet meer aan de buitenkant en afwerking van de kast op maat. MDF wordt veelal gebruikt voor de details en deuren, waarbij dit materiaal zich goed leent voor bijvoorbeeld een mooie afronding. MDF bestaat namelijk uit kleine houtvezels die samen worden geperst voor tot een gladde en stevige plaat, waarbij hars deze samen bindt en is daardoor goed en gemakkelijk te bewerken. Bij ons kunt u dan ook zeker terecht voor een mooie MDF kast op maat. 

Uw mooie kledingkast thuisbezorgd en gemonteerd

Wij leveren uw MDF kast op maat bij u thuis en monteren deze ook bij een minimale besteding vanaf 400 euro. Zo kunt u na het bestellen uitkijken naar de komst en aangezien onze monteurs alle verpakkingsmaterialen netjes mee terug nemen, kunt u de kast direct in gebruik nemen. Onze monteurs zijn vakkundig en stellen de kast netjes voor u af, als u vragen heeft, staan zij u dan ook graag te woord en beantwoorden uw vragen, mocht dit nog nodig zijn.    


Mogelijkheden van een MDF kast op maat

Een MDF kast op maat kunt u bij ons uiteraard vinden in diverse afmetingen. de hoogte van de kasten gaan van 197 cm tot 235 cm en in de breedte kunt u de MDF kast meestal zo breed maken als u zelf wenst. Onze collectie kasten bestaat uit draaiddeur, zweefdeur en schuifdeurkasten Bij de draaideurvariant kunt u ook kiezen voor een hoekelement die van de kast een fraaie hoekkast maakt met extra veel ruimte in de hoek. Deze verschillende type kasten bieden wij aan zoidat u zelf een keuze kunt maken wat voor u handig is. Vervolgens heeft u daarnaast volop keuze in uitvoering, indeling en kastaccessoires. 

De uitvoering van uw MDF kast 

Na het juiste type kast met de juiste afmetingen te hebben gekozen voor uw MDF kast op maat is het natuurlijk prettig als deze matcht met uw wensen voor de uitstraling. Daarom heeft u tal van mogelijkheden voor de uitvoering van de kast. Daarbij zijn er keuzemogelijkheden voor de kastromp en deuren. U kunt deze vaak voorzien van dezelfde uitvoering of ervoor kiezen om voor elk onderdeel een andere uitvoering te kiezen. 

Denk bij de uitvoering bijvoorbeeld aan diverse houtstructuren en kleuren. De deuren kunnen ook zo uitgevoerd worden, maar ook hoogglans, getint glas of spiegeldeuren behoren tot de mogelijkheden. Ook hebben sommige kasten de mogelijkheid om er een sierlijst omheen te plaatsen. En heeft u ook al nagedacht over handvatten? Wij hebben ze voor u op een rijtje gezet bij de opties.  

Uw mooie MDF kast met de juiste indeling

Heeft u een mooie MDF kast op maat gekozen voorzien van een uitvoering die u helemaal fantastisch vindt? Dan kiest u bij ons zelf de indeling middels een inzichtelijk tekening. Wij geloven namelijk dat u zelf het beste weet hoe u uw kast op maat ingedeeld wil hebben. Uiteraard geven wij u hierbij natuurlijk wel allerlei mogelijkheden, zodat uw MDF kast op maat ook aan de binnenzijde optimaal wordt en voldoet aan uw wensen. Hierbij bieden wij u ook de mogelijkheid om te kiezen voor tal van accessoires die de indeling nog eens extra te optimaliseren.   

De juiste accessoires voor uw mooie kledingkast

Met de juiste accessoires en indeling, creëert u een nette kast, waar u gemakkelijk alle items terug kunt vinden en deze een vaste plek krijgen. Bij accessoires voor in de kast kunt u bijvoorbeeld denken aan roedes, legplanken die ook gemakkelijk na te bestellen zijn. Maar ook een kledinglift (handig voor hoge kasten) een vakverdeler of verlichting. Bekijk de mogelijkheden op uw gemak, zodat u met een degelijke kast, wat de MDF kast op maat is, ook lange tijd plezier hebt van de mogelijkheden die de accessoires u kunnen bieden. 

Contactinformatie en de mogelijk van het bezoeken van de toonzaal

Heeft u bij het bestellen vragen, of wil u graag wat meer informatie als u de MDF kast op maat thuis heeft? Neem dan ten alle tijden gerust contact met ons op. Wij zijn als online slaapkamerspeciaalzaak, een servicegericht bedrijf met volop kennis in huis met een gedegen collectie van hoge kwaliteit met scherpe prijzen. Daarmee kunnen we veel van uw vragen goed beantwoorden, maar snappen ook dat u sommige dingen gewoon in het echt wil zien. Daarom bieden wij u de mogelijkheid om onze toonzaal te bezoeken waar onze verkoopadviseurs tevens voor u klaar staan voor het juiste advies.

Reviews:

De heren die onze klerenkast hebben bezorgd en gemonteerd werken snel en vakkundig. Er is weinig speelruimte tussen muren en de zijkanten van de kast. Toch staat de kast precies in het midden De achterkant van de kast stond helemaal tegen de muur aan met als gevolg dat de lijnen van het laminaat aan de voorkant schuin langs de kast liepen. Scheve muur dus. Dit werd opgemerkt door de monteurs. Zij hebben gevraagd of de kast gelijk aan de muur of lijn van het laminaat gezet moest worden. Echt klasse dat hierop gelet wordt. Verder zijn wij heel tevreden over de contacten met Slaapkamersweb.

Marijke uit Veldhoven

Afgelopen januari zijn we in de showroom te Zutphen geweest. We waren goed en vriendelijk geholpen door verkoper Niek. Thuis nog eens alles goed opgemeten en in februari via de Website 2 slaapkamerkasten besteld. De kasten hadden we pas op vrijdag 12 juni nodig, géén probleem, de kasten werden netjes op deze dag geleverd en gemonteerd door 2 hele vriendelijke en vakkundige jongemannen. We zijn ontzettend blij met deze mooie kasten!

Ton uit Uden

Ik neem niet vaak de tijd om een recensie te schrijven, maar in dit geval is een pluim op zijn plaats. Bijzonder fijn bedrijf! Last minute een kledingkast op maat voor onze dochter besteld - en met de vriendelijke hulp van Slaapkamerweb de levertijd flink weten in te korten. De prijs/kwaliteitsverhouding van de producten is ook uitmuntend: prachtige kast! Kortom, veel dank!

JB uit omgeving Rotterdam
» Lees alle reviews

Slaapkamerweb wordt beoordeeld met een 9.8/10 door 677 klanten.

CBW Erkendveilig betalen met iDeal of overboeken