kledingkast met veel legplanken
golf

Aanbod kledingkast met veel legplanken

sort icon

Kies de juiste accessoires in uw kledingkast

Als u opzoek bent naar een kledingkast met veel legplanken dan zal dit accessoire bij uw ideale kast vast niet ontbreken. Stel zelf de inhoud van uw kledingkast bij ons samen middels onze handige ‘kastentool’ die u bij elke kledingkast in onze webshop aantreft onder de knop ‘Kies indeling en bestel’. Door vervolgens op één van de kastvakken te klikken kiest u de accessoires die u wil toevoegen. Dit hoeven uiteraard niet enkel legplanken te zijn, kastdeurremmen bijvoorbeeld dragen bij aan een prettig gebruik en zal de levensduur van uw kledingkast bovendien doen toenemen.

Daarnaast zijn er bijvoorbeeld kastverdelers met legplanken en inbouw ladekasten, waar u uw kleding in kwijt kunt. Ook kunt u deze combineren met tal van andere accessoires. Wellicht is het goed om te weten dat onze legplanken veelal uit voorraad leverbaar zijn en daardoor snel bij u thuis bezorgd kunnen worden, mochten er toch nog wat ontbreken als u een kledingkast van ons in huis heeft. 

Keuze uit verschillende kledingkasten met legplanken

Omdat u bij al onze kasten zelf de inhoud met accessoires kiest, heeft u veel keuze bij het uitzoeken van uw ideale kast in gebruik en uiterlijk. Het is handig om eerst een keuze te maken wat voor een type kledingkast met veel legplanken u fijn zou vinden. In onze collectie zitten namelijk zweefdeurkasten, schuifdeurkasten en draaideurkasten die bij het openen van hun deuren en qua uitstraling van elkaar verschillen.

Uw ideale type kledingkast met veel legplanken gevonden? Dan komt u bij de optiemogelijkheden allerlei mogelijkheden heden van maatvoering en uitvoering. Zo kiest u gemakkelijk een kast die past in de ruimte en past bij uw wensen! Hoe ziet uw ideale kledingkast eruit? Stel deze bij ons geheel naar wens samen! 

Kledingkast met veel legplanken online bestellen

Wij bieden u een complete service die niet stopt na het bestellen. De montage en levering zijn bij ons daarom GRATIS bij een besteding vanaf 400 euro (met een aantal kleine uitzonderingen). Onze vakkundige monteurs stellen uw kledingkast bij levering netjes voor u af, zodat u en wij zeker weten dat deze een tijd mee zal gaan. 

Wanneer u uw favoriete kledingkast besteld, houden wij u uiteraard op de hoogte over de levering. De verwachte levertijd kunt u bij iedere product vooraf al vinden onder de opties en bij de prijs. Zodra wij precies weten wanneer wij deze aan u kunnen uitleveren, nemen wij contact met u op, om een afspraak met u in te plannen voor de montage! 

Wil u meer weten over onze montageservice of heeft u vragen dan over de levering, neem dan gerust contact met ons op! 

Hulp en advies 

Komt u er toch niet helemaal uit, of zou u graag advies willen van een expert? Als online slaapkamerspecialist helpen wij u graag persoonlijk, wij staan voor u klaar om u te voorzien van een passend advies. Neem daarom gerust contact met ons op.

Uiteraard bent u ook van harte welkom in onze showroom te Zutphen, bekijk hiervoor de openingstijden.