garderobekast zwart
golf

Productaanbod massief houten ledikanten

Gratis montage en levering  

Uw mooie zwarte garderobekast is het allermooist als deze netjes is gemonteerd, daarom bezorgen en monteren wij uw kast kosteloos bij een bestelling vanaf 400 euro. Onze vakkundige monteurs stellen de kastjes voor u af en zorgen ook dat zij alle verpakkingsmaterialen netjes weer mee nemen. Zo kunt u straks direct gebruik maken van uw nieuwe kast en er vele jaren veel plezier aan beleven! Als bij ons bekend is wanneer uw bestelling bij ons binnenkomt, nemen we telefonisch contact met u op en plannen we samen met u een moment wanneer we uw nieuwe aanwinst komen bezorgen en monteren. 

Het juiste type garderobekasten met de juiste afmetingen

Onze zwarte garderobekasten zijn voorzien van diverse afmetingen, in de hoogte zijn er afmetingen van 197 cm t/m 239 cm en de breedte heeft u mogelijkheden tot soms wel 5 meter breed. Uiteraard kunt u ook meerdere kasten naast elkaar laten monteren als u een flink stuk de breedte in wil. Het is dus van belang om qua afmetingen te weten hoe hoog en breed de kast mag worden en wat in de ruimte past. 

Vervolgens heeft u bij onze collectie de keuze om te kiezen voor diverse garderobekasten. Er zijn bijvoorbeeld schuifdeur, zweefdeur en draaideurkasten. Een draaideurkast draait naar buiten toe en geeft u een direct zicht op de kastvakken. Bij een zweef-en schuifdeurkast overlappen de deuren de kastvakken altijd een beetje, maar is ruimtebesparend omdat de deuren geen ruimte buiten de kast in beslag nemen bij het openen. Het is dus maar net wat er bij u mogelijk is en wat u vindt.   

De zwarte uitvoering in vele mogelijkheden

Als u bij ons een garderobekast kiest, dan heeft u veel opties qua zwarte uitvoering. U kunt daarbij kiezen voor een zwarte romp en deuren, maar wellicht wil u één van deze liever anders uitgevoerd hebben. De mogelijkheden hiervan verschillen per kast, maar een combinatie is een veel voorkomende wens en daarin bieden wij u tal van mogelijkheden. Voor de deuren kunt u kiezen voor de kleur zwart, maar ook voor verschillende materialen. Neem bijvoorbeeld zwart glas, die ook in een matte variant beschikbaar is. De kast maakt u helemaal af met handgrepen, die in veel gevallen ook in zwart uitgevoerd kan worden. Ook behoort bij verschillende type garderobekasten een sierlijst tot de mogelijkheden. Hoe zou u uw zwarte garderobekast het liefst uitvoeren?

Kies een handige indeling voor uw zwarte garderobekast

Een handige indeling van uw garderobekast houdt deze netjes en overzichtelijk. Op onze site kunt u de indeling zelf samenstellen als u op de groene knop drukt met ‘kies indeling en bestel’. Vervolgens klikt u op de kastvak, waarvan u de indeling wil wijzigen en kunt u aan de slag. Onze ervaring is dat u zelf goed weet hoe u de kast ingedeeld wil hebben, u weet toch zelf het beste wat u erin kwijt wil. Komt u er zelf niet helemaal uit en heeft u advies nodig? Dan kunt u contact opnemen met onze medewerkers die u graag helpen

De zwarte garderobekast uitgevoerd met handige accessoires

De indeling doet veel voor de kast, maar de accessoires zorgen ervoor dat alle kleding die u in de kast wil opbergen een plek krijgt waar het netjes blijft en u het handig bij elkaar kunt vinden. Het is dus van belang dat u deze goed op elkaar afstemt. Sommige accessoires kunnen bijvoorbeeld niet gecombineerd worden met elkaar of met een bepaald type kast. Daarom hebben wij het u gemakkelijk gemaakt en kunt u, als u bezig bent om de indeling te kiezen, ook kiezen voor accessoires die bij de desbetreffende kast past. 

U kunt dan bijvoorbeeld denken aan roedes, legplanken, ingebouwde ladekasten, pantalonhouders, of een stropdas/riemhouder. Daarnaast kan verlichting of een set deurremmers ook erg prettig in gebruik zijn. Twijfelt u aan de hoeveelheid legplanken? Als de garderobekast bij u thuis staat en u mist nog legplanken, dan kunt u deze altijd bij ons nabestellen. Wij hebben deze in veel gevallen gewoon op voorraad en zorgen dat u deze vervolgens ook snel in huis heeft. 

Contact en de toonzaal bezoeken

Heeft u vragen bij het bestellen van uw zwarte garderobekast, of komt er nog niet helemaal uit welk type kast voor u geschikt zou zijn en wil u meer informatie? Neem dan contact op met ons. Onze medewerkers staan u graag te woord en hebben veel informatie over onze producten die ze graag met u willen delen. Wij vinden het namelijk erg prettig als u helemaal tevreden bent over uw bestelling, ook na de bezorging. Dus mocht u na levering toch nog vragen hebben, dan weet u ons te bereiken!

Daarnaast begrijpen wij dat u sommige producten graag in het echt wil zien, daarom bent u van harte welkom in onze toonzaal in Zutphen. Daar waren onze medewerkers u graag te woord staan.