witte hangkasten
golf

Aanbod witte hangkasten

sort icon

Gratis levering & montage van witte hangkasten

Besteld u uw witte hangkasten bij Slaapkamerweb? Dan hoeft u zich geen zorgen te maken over hoe deze bij u thuis komt en gemonteerd moet worden. Bij een besteding vanaf 400 euro (met een aantal kleine uitzonderingen) bezorgen en monteren wij uw kast namelijk GRATIS! Wij willen u graag een complete service bieden. Onze vakkundige monteurs stellen uw ideale witte hangkast kosteloos en netjes voor u af, zodat deze een lange tijd meekan. 

Na uw bestelling houden wij u uiteraard op de hoogte over de levering. De verwachte levertijd kunt u bij iedere hangkast vooraf al vinden onder de opties en bij de prijs. Zodra wij weten wanneer wij de hangkast precies aan u kunnen uitleveren, dan nemen wij contact met u op, om met u een afspraak in te plannen voor de montage! 

Wil u meer weten over onze montageservice, of heeft u vragen dan over de levering, neem dan gerust contact met ons op! Uiteraard bent u ook van harte welkom in onze showroom te Zutphen, bekijk hiervoor de openingstijden

De juiste maatvoering en samenstelling van de witte hangkasten

Aangezien wij een ruim assortiment aan witte hangkasten hebben, is het verstandig eerst te kijken naar welk type hangkast u zou willen. Vervolgens kunt u kiezen uit tal van opties die van uw hangkast uw ideale witte hangkast maakt. Als eerste is het handig om te kiezen voor de juiste afmeting. Een passende hangkast, die zowel past in de ruimte als aansluit bij de inhoud die u erin kwijt wil is een goede basis. U kunt bij onze hangkasten een hoogte in tot 239 cm en de hoogtematen beginnen bij 217 cm, voor de lagere ruimtes. Qua breedte kunt maar liefst 5 meter op en de minimum breedte is 91 cm. Hier tussenin zitten natuurlijk veel mogelijkheden, zodat uw kast qua afmeting goed past. 

Natuurlijk moet de uitstraling van de kledingkast u ook passen. Daarom vindt u bij de opties ook veel mogelijkheden voor de uitvoering van witte hangkasten. Neem bijvoorbeeld hoogglans wit, wit glas en daarnaast de verschillende tinten wit als roomwit en alpine wit. Natuurlijk is het ook mogelijk om deze te combineren met andere soorten opties voor de uitvoering die niet wit zijn. Zoals verschillende houtsoorten als eiken of walnoot, of een andere kleur. Bij de deuren kunt u bovendien vaak ook kiezen voor spiegeldeuren. 

Bij al onze witte hangkasten vindt u de knop ‘Kies indeling en bestel’. Hierachter zit onze kastentool, waarmee u vervolgens zelf de indeling van de kastvakken kunt inzien en de verschillende accessoires kunt toevoegen. Bij hangkasten zult u namelijk vooral de voorkeur hebben voor accessoires waarbij u uw kleding kunt ophangen. Zo bieden wij hierin roedes, pantalonhouders en voor de hogere kasten ook kastliften aan. Uiteraard kunt u deze combineren met andere accessoires. Maar altijd als uitgangspunt dat u zelf uw kledingkast samengesteld naar wens! Zo heeft u nooit meer onnodige accessoires, of een gebrek aan bijvoorbeeld kastdeurremmen of een handige legplank. 

Hulp en advies 

Komt u er niet helemaal uit en wil u graag advies? Dan bent u bij ons aan het juiste adres! Wij bieden onze collectie weliswaar online aan, maar daar stopt onze service niet! Als online slaapkamerspecialist helpen wij u graag persoonlijk en is ons streven dat u uw ideale hangkast vindt in onze ruime collectie witte hangkasten. 

Zou u bijvoorbeeld graag advies willen inwinnen voor de mogelijkheden en opties voor uw hangkast op maat, dan staan wij altijd voor u klaar om u te voorzien van een passend advies. Neemt  in dat geval gerust contact met ons op.