Legkast

Bij Slaapkamerweb bent u aan het juiste adres voor het kopen van een legkast. Qua uitstraling heeft u bij ons volop keuze. Daarnaast bieden wij u de mogelijkheid om daarin zelf de juiste indeling te maken en de hoeveelheid legplanken te kiezen die voor u voldoende zijn. Stel zelf uw legkast samen op de site en bestel vandaag nog met gratis bezorging en montage! Liever eerst advies? Neem dan contact op of kom langs in de winkel.

sort icon

De uitvoering van uw legkast

Uw ideale legkast is natuurlijk persoonlijk en om uw ideale legkast aan te kunnen bieden, hebben wij in ons assortiment zweefdeurkastenschuifdeurkasten en draaideurkasten van hoge kwaliteit in diverse afmetingen. Zowel in de breedte, als in de hoogte is er veel mogelijk. Maar ook qua uitvoering heeft u de keuze uit diverse kleur en materiaal mogelijkheden. Alle opties hebben we per kast helder en overzichtelijk voor u op een rijtje gezet, zodat u gemakkelijk een unieke legkast besteld, die aansluit bij uw wensen en stijl.

De legplanken voor uw kast zijn uiteraard goed te combineren met andere accessoires zoals bijvoorbeeld een roede of ladeblok, bekijk hiervoor alle mogelijkheden. Uiteraard kunt u ook kiezen voor een kast met enkel legplanken. Wat daarbij wellicht goed is om te weten is dat u deze gemakkelijk kunt nabestellen, mocht u bijvoorbeeld nog een legplank of een aantal extra nodig hebben. Deze hebben wij namelijk meestal op voorraad en kunnen wij u gemakkelijk en snel via de post toesturen.

Uw legkast thuisbezorgd en gemonteerd

Als u de juiste legkast gekozen heeft dan houden wij u uiteraard op de hoogte van de levering. Zodra bij ons bekend is wanneer wij uw legkast kunnen uitleveren, nemen wij contact met u op en maken we een afspraak met u wanneer wij de kast komen leveren. De actuele levertijd kunt vinden onder de groene bestelknop, deze levertijden kunnen echter afwijken door onvoorziene omstandigheden of feestdagen. Bekijk hier alle informatie over de levertijden, zodat u weet wat u kunt verwachten.  

Als u bij ons boven een bedrag van 400 euro besteld, dan leveren wij uw producten gratis en monteren wij uw kast ook kosteloos. Onze vakkundige monteurs nemen na de zorgvuldige montage alle verpakkingsmaterialen weer mee, zodat u uw kast direct in gebruik kunt nemen. Onze monteurs zijn vakkundig en stellen de kast netjes voor u af, als u vragen heeft, staan zij u dan ook graag te woord en beantwoorden uw vragen! 

Ons specialistisch team staat voor u klaar om al uw vragen te beantwoorden, neem hiervoor gerust contact met ons op.