hoogglans kledingkast
golf

Productaanbod kledingkast met spiegel

Gratis gemonteerd en bezorgd!

Wat ook goed is om te weten, is dat wij uw hoogglans kledingkast netjes bij u thuis bezorgen én monteren bij een bestelling vanaf 400 euro. Onze vakkundige monteurs zullen de kast netjes voor u afstellen, waardoor u hier zelf geen omkijken meer naar heeft. Zo weten wij zeker dat de kledingkast een tijd mee zal gaan en hopen wij dat u hiermee ontlasten, zodat u een plek kunt creëren voor uw nieuwe aankoop en uitkijken naar de komst ervan. Wanneer bij ons bekend is wanneer de kast uitgeleverd kan worden, nemen wij telefonisch contact met u op om een afspraak met u te maken voor de levering en montage. Als uw kledingkast is gemonteerd zullen de monteurs ook alle verpakkingsmaterialen meenemen, zodat u uw nieuwe kast direct in gebruik kunt nemen. 

Mogelijkheden in uitvoering

De hoogglans kledingkasten zijn vaak voorzien van hoogglans deuren, maar de romp is vaak in een matte kleur verkrijgbaar, hier kunt u leuk mee spelen. Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen voor een romp in een houtpatroon, op deze manier komen de hoogglansdeuren nog eens extra tot hun recht. Maar witte hoogglans deuren gecombineerd met een witte romp, geeft natuurlijk ook een heel mooi rustig effect. Wellicht heeft u zelf concrete wensen of minder concrete wensen en wil u de mogelijkheden en gewoon zien, dat is allemaal mogelijk en inzichtelijk in onze shop. 

De inrichting van uw hoogglans kledingkast

Als de inhoud van uw kledingkast netjes is, kunt uw kleding gemakkelijk terugvinden en bij elkaar zoeken. Om de kast netjes te houden en overzicht te creëren kiest u een goede indeling, die daarvoor zorgt. Onze kledingkasten hebben geen vaste indeling die inbegrepen is, wij zijn er namelijk van overtuigd dat u zelf het beste weet wat u in de kast kwijt wil en welke indeling daarbij past. Wij bieden u de mogelijkheid dit zo goed mogelijk te kunnen doen zodat u daar een hele tijd veel profijt van zult ervaren. Middels een handig overzicht in de vorm van een tekening kunt u de indeling dan ook gemakkelijk samen stellen en daarvoor handige accessoires kiezen. Want een kledingkast die er aan de buitenkant mooi uitziet, is mooi, maar een overzichtelijke binnenkant, daarvan ervaart u ook veel plezier.

De kledingkast samenstellen

Er zijn diverse type hoogglans kasten, zo zijn er ladekasten en commodes in hoogglans en grotere kledingkasten, daarvan hebben wij in onze collectie namelijk hoogglans schuifdeurkasten en draaideurkasten.      

Voor u de kledingkast en type kledingkast kiest en naar de opties gaat kijken, is het wellicht handig dat u eerst kijkt wat voor een afmeting de kledingkast moet hebben, in de breedte kunt u op die manier spreke vaak alle kanten op, maar de hoogte van onze kasten verschillen vaak per kast. Sommige huizen hebben een laag plafond en anderen weer een hoog plafond. Onze hoogglans kledingkasten variëren van 197 hoog tot 239 cm. 

De indeling op maat samenstellen

Onze kledingkasten hebben geen standaard indeling, dit doen wij niet omdat u dit op deze manier zelf kunt doen. Zelf uw indeling samenstellen heeft als voordeel dat u zo onbeperkte mogelijkheid heeft in de keuze aan accessoires en deze u nooit in de weg zitten of dat er wat ontbreekt. Soms wil u ook extra ruimte in de kledingkast voor een hanggedeelte of wil u een grote ruimte met veel legplanken de keuze is aan u, aangezien u ook zelf het beste weet wat erin moet.    

Aanvullende accessoires voor uw kledingkast

Er zijn tal van accessoires die het u gemakkelijk maken om uw kleding netjes op te bergen, denk dan bijvoorbeeld aan roedes en legplanken. Deze items kunt u ook gemakkelijk bij bestellen en zijn ook nog eens snel leverbaar. Daarnaast zijn er tal van andere handige accessoires, zoals bijvoorbeeld ingebouwde ladekasten, een vakverdeler, pantalonhouder of bijvoorbeeld een kledinglift. Ook verlichting in of op de kast behoort tot de mogelijkheden. 

Kom de kledingkast bekijken in onze toonzaal 

Onze verkoopadviseurs kunnen u bij vragen voorzien van gepaste informatie en uw vragen beantwoorden middels  mail, chat en telefoon. Neem daarvoor gerust contact met ons op. Ook kunt u naar onze showroom komen, om de hoogglans kledingkasten met eigen ogen te bekijken. Daar kunt u onze verkoopadviseurs om advies vragen en helpen zij u graag.