kledingkast blauw
golf

Onze blauwe kledingkast met allerhande opties

Blauwe zweefdeurkast

Wij hebben een kledingkast in blauw voor u beschikbaar als zweefdeurkast. Een zweefdeurkast heeft als grote voordeel dat de deuren niet openen in de ruimte, de deuren hangen en schuiven namelijk voor de kast en hangen aan een bovenrail, waar deze goed blijven schuiven met de tijd. Dit type kledingkast heeft bovendien een fraaie en strakke uitstraling. Daarnaast heeft u bij deze kledingkast allerlei keuze in maatvoering en uitvoering. Over de kwaliteit hoeft u zich ook geen zorgen te maken, ons assortiment selecteren wij op kwaliteit. Zorg er dan ook voor dat u bij de blauwe kledingkast de juiste opties selecteert, want de kledingkast zal een tijd meegaan. 

De blauwe kledingkast zelf samenstellen

Onze blauwe kledingkast heeft veel verschillende opties. Te beginnen bij de afmeting. Welke hoogte en breedte doet recht aan de ruimte waar u deze wil plaatsen? En welke maatvoering is geschikt voor wat u er in wil opbergen? 

Deze kledingkast is beschikbaar in een hoogte van 223 cm en 236 cm. In de breedte zijn er mogelijkheden vanaf 2 deuren tot 4 deuren, van 151 cm tot 400 cm met verschillende tussenliggende maten. 

Bij de uitvoering heeft u daarnaast ook nog allerlei keuzes. Voor de romp kunt u kiezen voor, alpine wit, zijde grijs, zwart en eiken white wash. Bij de deuren komt daar de optie blauw bij, samen met andere kleuren en tinten, die ook in hoogglans en getint glas, of spiegeldeuren verkrijgbaar zijn. Daarnaast kunt u ook nog een keuze maken voor uitvoeringen van de handgrepen. Welke combinatie zou u maken? Vergeet dan ook niet te kiezen voor kastdeur remmen met een soft close. 

Bent u tevreden over de maatvoering en uitvoering? Dan heeft u bij ons de mogelijkheid om de inhoud van de blauwe kledingkast zelf samen te stellen. Als u alle opties hebt doorlopen klikt u vervolgens op de groene knop met ‘Kies indeling en bestel’. Hier ziet u de kastvak verdeling die afgestemd is op de afmeting van de kast. Als u op een kastvak klikt, kunt u zelf de juiste accessoires selecteren die u graag in uw blauwe kledingkast wil hebben. 

Persoonlijk advies bij het samenstellen van uw blauwe kledingkast

Wanneer u uw ideale kledingkast in blauw kleur bij Slaapkamerweb besteld, houden wij u uiteraard op de hoogte over de levering. De verwachte levertijd kunt u vinden onder de opties en bij de prijs. Zodra wij precies weten wanneer wij deze aan u kunnen uitleveren, nemen wij contact met u op, om een afspraak met u in te plannen voor de montage! 

Wil u meer weten over onze montageservice of heeft u vragen dan over de levering, neem dan gerust contact met ons op! 

Heeft u wat hulp nodig bij het samenstellen van uw ideale blauwe zweefdeurkast, of heeft u een andere vraag? Als online slaapkamerspecialist helpen wij u graag persoonlijk, wij staan dan ook voor u klaar om u te voorzien van een passend advies. Neem daarom gerust contact met ons op. 

Uiteraard bent u ook van harte welkom in onze showroom te Zutphen, bekijk hiervoor de openingstijden