Kledingkast blauw

Een mooie blauwe kledingkast is een uniek item die u niet overal tegenkomt. Ondanks dat het blauw kleur brengt aan de ruimte, is blauw niet schreeuwerig. 

Wij hebben een kledingkast in blauw voor u beschikbaar als zweefdeurkast. Een zweefdeurkast heeft als grote voordeel dat de deuren niet openen in de ruimte, de deuren hangen en schuiven namelijk voor de kast en hangen aan een bovenrail, waar deze goed blijven schuiven met de tijd. Dit type kledingkast heeft bovendien een fraaie en strakke uitstraling. Daarnaast heeft u bij deze kledingkast allerlei keuze in maatvoering en uitvoering. Over de kwaliteit hoeft u zich ook geen zorgen te maken, ons assortiment selecteren wij op kwaliteit. Zorg er dan ook voor dat u bij de blauwe kledingkast de juiste opties selecteert, want de kledingkast zal een tijd meegaan. 

Gratis levering & montage van uw blauwe kledingkast

Ons service reikt verder dan onze online webshop, de levering en montage van uw blauwe kledingkast is daarom GRATIS bij een besteding vanaf 400 euro (met een aantal kleine uitzonderingen). Onze vakkundige monteurs stellen uw kledingkast bij levering netjes voor u af, zodat u en wij zeker weten dat deze een tijd mee zal gaan. 

Wanneer u uw ideale kledingkast in blauw kleur bij Slaapkamerweb besteld, houden wij u uiteraard op de hoogte over de levering. De verwachte levertijd kunt u vinden onder de opties en bij de prijs. Zodra wij precies weten wanneer wij deze aan u kunnen uitleveren, nemen wij contact met u op, om een afspraak met u in te plannen voor de montage! 

Wil u meer weten over onze montageservice of heeft u vragen dan over de levering, neem dan gerust contact met ons op! 


Onze blauwe kledingkast met allerhande opties


  De blauwe kledingkast zelf samenstellen

  Onze blauwe kledingkast heeft veel verschillende opties. Te beginnen bij de afmeting. Welke hoogte en breedte doet recht aan de ruimte waar u deze wil plaatsen? En welke maatvoering is geschikt voor wat u er in wil opbergen? 

  Deze kledingkast is beschikbaar in een hoogte van 223 cm en 236 cm. In de breedte zijn er mogelijkheden vanaf 2 deuren tot 4 deuren, van 151 cm tot 400 cm met verschillende tussenliggende maten. 

  Bij de uitvoering heeft u daarnaast ook nog allerlei keuzes. Voor de romp kunt u kiezen voor, alpine wit, zijde grijs, zwart en eiken white wash. Bij de deuren komt daar de optie blauw bij, samen met andere kleuren en tinten, die ook in hoogglans en getint glas, of spiegeldeuren verkrijgbaar zijn. Daarnaast kunt u ook nog een keuze maken voor uitvoeringen van de handgrepen. Welke combinatie zou u maken? Vergeet dan ook niet te kiezen voor kastdeur remmen met een soft close. 

  Bent u tevreden over de maatvoering en uitvoering? Dan heeft u bij ons de mogelijkheid om de inhoud van de blauwe kledingkast zelf samen te stellen. Als u alle opties hebt doorlopen klikt u vervolgens op de groene knop met ‘Kies indeling en bestel’. Hier ziet u de kastvak verdeling die afgestemd is op de afmeting van de kast. Als u op een kastvak klikt, kunt u zelf de juiste accessoires selecteren die u graag in uw blauwe kledingkast wil hebben. 


  Reviews:

  Ik heb vandaag mijn kledingkast ontvangen een superservice van dit bedrijf ,top monteurs deze jongens die weten van aanpakken . Dit is een Topbedrijf . ik kan het alleen maar aanbevelen .

  M.Mair uit Amsterdam

  Een geweldige service. De monteurs moesten flink wat meters/tredes maken/lopen, maar alles zonder een moment van klagen! Bed en een grote kledingkast werden soepel in elkaar gezet. Nadat ze klaar waren, werd al het afval meegenomen. Een top waardering, kunnen bedrijven een voorbeeld aan nemen. Trouwens het telefonisch contact voor de hulp bij de kledingkast samenstelling was ook dik in orde. Zeer grote hulp.

  Dat

  Afgelopen zaterdag zijn de bestelde kledingkasten met spiegelschuifdeuren geplaatst door Slaapkamerweb. Vooraf in de showroom in Zutphen de kasten uitgezocht, een compliment voor de professionele verkoper! Klare taal en super duidelijke uitleg gekregen wat geschikt was voor onze hoogte in de kamer waar deze kasten moesten komen. Bezorging en plaatsing ging evenzo professioneel, vakkundig, alles netjes opgeruimd, kasten staan perfect. Wij raden Iedereen aan, wanneer je kledingkasten wilt gaan aanschaffen ga na Slaapkamerweb.nl of bezoek de showroom in Zutphen, je krijgt waar voor je geld. Van ons een dikke 10 voor het hele team

  Temmink uit Zwolle
  » Lees alle reviews


  Persoonlijk advies bij het samenstellen van uw blauwe kledingkast

  Heeft u wat hulp nodig bij het samenstellen van uw ideale blauwe zweefdeurkast, of heeft u een andere vraag? Als online slaapkamerspecialist helpen wij u graag persoonlijk, wij staan dan ook voor u klaar om u te voorzien van een passend advies. Neem daarom gerust contact met ons op. 

  Uiteraard bent u ook van harte welkom in onze showroom te Zutphen, bekijk hiervoor de openingstijden

  Slaapkamerweb wordt beoordeeld met een 9.8/10 door 674 klanten.

  CBW Erkendveilig betalen met iDeal of overboeken