kledingkast antraciet
golf

Productaanbod kledingkasten in antraciet 

sort icon

De kledingkast antraciet samenstellen

Uw ideale kledingkast is er waarschijnlijk één die past bij hetgeen u erin wil opbergen en de uitstraling heeft die u mooi vindt om te zien. Daarom bieden wij u vele passende opties in diverse afmetingen. De kledingkasten in ons assortiment verschillen in hoogte van 197 cm tot 235 cm,, zodat er waarschijnlijk wel een hoogtemaat bij zit die matcht met de hoogte die u wenst voor uw nieuwe kledingkast. De breedte afmetingen verschillen per type kast en de daarbij horende hoogte.

Daarnaast zijn er schuifdeurkastendraaideurkasten en zweefdeurkasten. Waarbij zweef- en schuifdeuren geen plek innemen in de ruimte bij het openen van de deuren, hebben draaideuren weer als voordeel dat u bij het openen het gehele kastvak kunt overzien. 

De mogelijkheden in uitvoering van de kledingkast

Veelal kunt u bij onze collectie kasten zelf kiezen voor een uitvoering van de romp en de kastdeuren. Ook kunt u bij sommige kasten voor een sierlijst om de kledingkast net wat meer body en een completere uitstraling geeft. Wellicht is het goed om te weten dat u hierin een combinatie kunt maken van voor de verschillende onderdelen in diverse uitvoeringen. Bijvoorbeeld een romp in hout en een en een deur in antraciet. 

Bij de deuren heeft u tevens de mogelijkheid om één of meerdere deuren te voorzien van spiegels. De opties bij een antraciet uitvoering van kledingkasten verschillen en worden soms ook aangeduid als kleur grafiet, maar er is bijvoorbeeld ook een staallook mogelijkheid die ook een antraciete kleur heeft, net zoals metallic grijs. Daarnaast is er ook de mogelijkheid om te kiezen voor mat glas in diverse antraciete tinten. Kies vervolgens ook de handgrepen die u wenst en mooi vindt. Sommige handgrepen zijn aanwezig en bepalen mede het uiterlijk van de antraciete kledingkast, anderen vallen totaal niet op en hebben een subtiel design. 

De juiste indeling voor uw antraciete kledingkast

Het is een heerlijk gevoel als u in de ochtend uw kledingkast opent en u treft daar een overzichtelijk geheel aan, waar u tevens dat ene bloesje wat goed staat bij die ene spijkerbroek gauw bij elkaar kunt vinden. Nog fijner is het als dit iedere ochtend en als u tussendoor de kast opent dit ook heeft! Dit bereikt u door een goede indeling te maken met de juiste accessoires. Wij willen u daar graag bij helpen en geloven dat u niet geholpen bent bij een indeling die vast staat. Als het goed is weet u zelf het beste wat u in de kast wil opbergen en wat u daarvoor de handigste manier vind. Bovendien heeft u op deze manier nooit een accessoire teveel of te weinig in de kast.  

Handige accessoires voor uw antraciete kledingkast

Naast een fijne indeling zijn handige accessoires ook voor iedereen weer verschillen. Bij het kiezen van de juiste kledingkast laten wij u de indeling en mogelijkheden aan accessoires zien met een tekening, waarbij u zelf de juiste accessoires kunt toevoegen die u zelf handig vindt. Hierbij kunt u denken aan voor de hand liggende accessoires zoals legplanken en roedes, maar ook verlichting, pantalonhouders, ingebouwde ladekasten en voor hoge kasten een kastliften behoren tot de mogelijkheden. 

Wat wellicht fijn is om te weten als u twijfelt over de hoeveelheid aan legplanken, is dat wij deze gemakkelijk bij kunnen bestellen en snel bij u thuis kunnen laten bezorgen, aangezien wij deze over het algemeen gewoon op voorraad hebben.         

Gratis montage en bezorging van uw kledingkast

Wij bezorgen uw antraciete kledingkast bij u thuis en monteren deze gratis bij een minimale besteding vanaf 400 euro. U kunt zonder zorgen uitkijken naar het moment dat u een telefoontje van ons krijgt om een afspraak in te plannen voor de bezorging en montage. De montage doen wij graag voor u, zo weten wij zeker dat het meubel netjes afgesteld bij u thuis staat en u er optimaal gebruikersgemak van ervaart, bovendien ontnemen wij u de zorgen en de tijd die het in beslag zal nemen. Onze vakkundige monteurs nemen alle verpakkingsmaterialen netjes mee terug en staan u graag te woord mocht u nog vragen hebben over de montage of de kledingkast. Uiteraard kunt u ook gewoon contact met ons opnemen.   

Bekijk onze kledingkasten in de toonzaal

Wij snappen dat u soms nog vragen kunt hebben over uw aankoop, of bij een overweging bij de keuze voor een kledingkast. Daarvoor kunt u contact opnemen 

Ook begrijpen wij dat u onze collectie kledingkasten graag met eigen ogen wil bekijken, dit kan in onze toonzaal te Zutphen. Hier ontvangen onze medewerkers u hartelijk en staan voor u paraat mocht u wat willen weten of advies willen inwinnen.