Robuuste kledingkast

Een robuuste kledingkast geeft body aan de ruimte waar deze in komt en zorgt tevens voor een degelijk meubel, waar u jaren mee vooruit kan. Daarin willen wij op alle mogelijkheden in voorzien. Met een ruime collectie hoogwaardige robuuste kledingkasten, die daarnaast veel opties kennen, bieden wij u een ruime keuze. 

Op deze manier stelt u bij ons gemakkelijk een robuuste kledingkast naar uw wens samen, zowel de buitenkant als ook de binnenkant. Op deze manier beleefd u naar ons idee het meeste plezier van uw kledingkast, die u zeker toch iedere dag gebruikt! 

Gratis levering en montage 

Wij bieden u een complete service die niet stopt na het bestellen van uw robuuste kledingkast naar wens. De montage en levering zijn bij ons daarom GRATIS bij een besteding vanaf 400 euro (met een aantal kleine uitzonderingen). Onze vakkundige monteurs stellen uw kledingkast bij levering netjes voor u af, zodat zowel u, als wij zeker weten dat deze een tijd mee zal gaan. 

Wanneer u de kledingkast van uw voorkeur bij Slaapkamerweb besteld, houden wij u uiteraard op de hoogte over de levering. De verwachte levertijd kunt u bij iedere kledingkast vinden onder de opties en bij de prijs. Zodra wij precies weten wanneer wij deze aan u kunnen uitleveren, nemen wij contact met u op, om een afspraak met u in te plannen voor de montage! 

Wil u meer weten over onze montageservice of heeft u vragen dan over de levering, neem dan gerust contact met ons op! 

Aanbod robuuste kledingkasten 

Kies een robuuste kledingkast naar wens

Omdat ons aanbod aan robuuste kledingkasten groot is en de opties per kast ook vaak veel mogelijkheden kennen, is het handig om te weten wat voor een kast u precies zoekt. Het is handig om daarbij eerst te kiezen voor een bepaald type kast. Onze collectie bestaat namelijk uit schuifdeurkasten, zweefdeurkasten en draaideurkasten, die allen hun eigen kenmerken hebben, qua uitstraling en werking. Heeft u hier een keuze in gemaakt, dan kunt u uw ideale kledingkast kiezen. 

Bij de opties heeft u vervolgens de keuze voor de juiste afmetingen en de uitvoering. Zodat de robuuste kledingkast zowel bij u als de ruimte waar deze in komt past. Mocht uw ideale afmeting, ondanks de vele mogelijkheden toch ontbreken bij de opties? Of misschien ziet u de juiste dieptemaat er niet bij staan. Neem dan gerust contact met ons op, wellicht zijn er dan toch nog opties, wij denken graag met u mee en waar het kan vinden we vaak mogelijkheden!

De gevarieerde mogelijkheden voor de uitvoering van de robuuste kledingkast

Als u uw ideale robuuste kledingkast gevonden in de juiste afmeting? Dan wil u deze vast ook in de kleurtint van uw wens? Deze vindt u bij ons bij de onder de opties, voor de uitvoering kunt daarnaast ook kiezen voor verschillende materialen, bijvoorbeeld hoogglans, getint glas, verschillende houtkleuren of staal look. Dit geldt vaak voor de ombouw als voor de deuren, die vaak ook de optie voor spiegeldeuren kennen. Sommige kledingkasten hebben de mogelijkheid om ook te kiezen voor sierlijst, verschillende soorten handgrepen en verlichting. Zo heeft u binnen no time uw unieke robuuste kledingkast samengesteld. 

Kies ook uit de mogelijkheden voor de binnenkant

Standaard zijn onze kledingkasten meestal voorzien van 2 legplanken en een roede. Maar u heeft bij ons de mogelijkheid om uw de binnenkant van de robuuste kledingkast zelf in te delen. U kunt hiervoor zelf passende accessoires kiezen in ieder kastvak van de kast. Dit maken wij gemakkelijk en inzichtelijk voor u middels onze kastentool. Klik bij de kledingkast van uw wens onder opties op ‘Kies indeling en bestel’ en vervolgens op de verschillende kastvakken om dit te doen. Bij de accessoires vindt u ook de optie kastdeur remmen, waarmee de deuren met een soft close sluiten en daarmee het gebruikers gemak vergroten en de levensduur van de kledingkast verlengen.


Reviews:

Midden in de hittegolf werden mijn kledingkast en commode bezorgd en in elkaar gezet. De mannen waren erg vriendelijk en kundig. Kasten zijn prachtig en ik ben er erg blij mee. Ook de service in de showroom en het maken van een afspraak was prettig en persoonlijk. Een winkel om aan te raden.

rachel van Veen uit Amsterdam

Aankoop van een kledingkast is zeer goed bevallen. Het is een degelijke kast en vakkundig en snel in elkaar gezet door de medewerkers!

H uit Berkel-Enschot

Wij zijn geen familie of kennissen, dit is een onafhankelijke recensie van een heel tevreden klant. De slaapkamerkast is besteld voor mijn 90 jaar oude moeder in Scheveningen. Goed contact gehad over de te verwachte leveringsdatum. Ik kon zelf niet aanwezig zijn en had wat zorgen hoe de kast afgeleverd zou worden en de rommel die zou achterblijven. Mijn moeder kan dat niet opruimen. Geheel ongegrond. De kast is keurig gemonteerd. Alle verpakkingsmateriaal is weer meegenomen. Mijn moeder was zeer tevreden. De dag erop is de kast ingeruimd. Wat een goede kwaliteit! Robuuste planken en plankdragers. Soepel lopende schuifdeuren. Mijn moeder (en dus ik ook) zijn over het totaal zeer tevreden en weten geen minpunten op te noemen. Medewerkers van Slaapkamer-WEB bedankt!!

Jan Bruin uit Voorschoten

Mooie robuuste kast, zweefdeur kast Royal Focus, vakkundig in elkaar gezet door de medewerkers van slaapkamerweb.

C.W. Hagen uit IJmuiden
» Lees alle reviews


Persoonlijk advies bij het samenstellen van uw robuuste kledingkast

Heeft u wat hulp nodig bij het samenstellen van uw robuuste kledingkast, of heeft u een andere vraag? Als online slaapkamerspecialist helpen wij u graag persoonlijk, wij staan dan ook voor u klaar om u te voorzien van een passend advies. Neem daarom gerust contact met ons op. 

Uiteraard bent u ook van harte welkom in onze showroom te Zutphen, bekijk hiervoor de openingstijden.


Slaapkamerweb wordt beoordeeld met een 9.8/10 door 682 klanten.

CBW Erkendveilig betalen met iDeal of overboeken