Blank houten kast

Een blank houten kast brengt leven in diverse ruimtes en matcht vaak ook nog eens goed met diverse stijlen. Wij hebben een ruime collectie blank houten kasten voor u in onze collectie, zodat deze zal aansluiten bij uw wensen en de ruimte die u ervoor heeft.

De keuze voor de afmeting van de kast en het type kast is dan ook een goed uitgangspunt om uw zoektocht te starten.  

Gratis bij u thuisbezorgd en gemonteerd

Wij bezorgen én monteren uw blank houten kast gratis bij een bestelling vanaf 400 euro. Dit doen wij zodat u zich daar verder geen zorgen over hoeft te maken en omdat wij er zo zeker van zijn dat uw ideale blank houten kast zo jarenlang mee zal gaan. Onze vakkundige monteurs stellen uw kast netjes af in de ruimte waar deze moet komen en nemen tevens alle verpakkingsmaterialen mee. Zo kunt u als deze zijn vertrokken direct gebruikmaken van uw blank houten kast. Nadat u uw bestelling heeft geplaatst hoeft u dus geen vervoer te regelen of tijd vrij te maken voor monteren. Dit nemen wij u graag uit handen zodat u zich kunt verheugen op de komst van dit mooie item!


Het juiste type blank houten kast

Onze collectie blank houten kasten bestaat uit nachtkasten, commodes en grotere draaideur, zweefdeur en draaideurkasten. Vaak kiest u eerst voor een bepaald type kast en kunt u vervolgens bij de opties een mooie blank houten uitvoering kiezen. Sommige blank houten kasten zijn van massief hout en bij deze optie heeft u vaak de keuze tussen diverse houtsoorten. 

Qua uitstraling zijn er vele mogelijkheden en daar doet de keuze voor draai, zweef of schuifdeuren ook aan mee. Ook qua afmeting doet deze mee, want een draaideur draait open in de ruimte terwijl de zweef- en schuifdeur dit niet doet. Deze kunt u alleen nooit helemaal open zetten, de schuifdeur blijft altijd in de kast en daarmee een gedeelte van de inhoud bedekken. Heeft u bijvoorbeeld een beperkte ruimte voor uw blank houten kast, dan kan is de schuif- of zweefdeur misschien een handige optie. 

Uw blank houten kast met de juiste afmetingen

Ook qua afmetingen zijn er diverse mogelijkheden, kijk daarbij ook goed naar de hoogte van de ruimte waar u de kast wil plaatsen, in een hogere kast passen vanzelfsprekend meer spullen, maar deze moet ook passen in de ruimte. In de breedte kunt u bij wijze van spreken alle kanten op er zijn bijvoorbeeld ook hoekkasten die erg handig zijn is sommige gevallen en er bovendien ook nog eens fraai uitzien.  

De ideale indeling voor uw blank houten kast

Als u uw blank houten kast naar wens heeft gekozen vindt u het vast fijn om te weten dat u bij Slaapkamerweb de indeling hiervoor zelf kunt kiezen. Want wie weet er nu beter dan uzelf hoe u uw kast indelen. U zit bij ons dus niet vast aan een indeling die u in de weg zit, of die u te weinig opbergmogelijkheden geeft. Voordat u bij ons besteld geeft u bij ons namelijk automatisch de kastindeling door. Wij bieden hiervoor handige accessoires die ervoor zorgen dat gemakkelijk de spullen bij elkaar en terug kunt vinden. Ook begrijpen wij dat u hierbij soms wat advies wil inwinnen, neem dan gerust contact met ons op. Ook voor vragen kunt u ons bereiken en staan wij u graag te woord. 

Accessoires voor uw blank houten kast

Bij de keuze voor accessoires geven wij u de vrije hand, u kiest zelf die items die u handig lijken. De roedes en legplanken kunt u gemakkelijk achteraf nog bijbestellen, dus mocht u achteraf te weinig hebben dan is dat zo opgelost! Naast deze accessoires kun je ook denken aan bijvoorbeeld een kastverdeling, pantalonhouder, ladeblok en kastlift voor het geval u hoog in de kast uw kleding op te hangen. Ook aan de buitenkant van de kast kunnen accessoires zoals een spiegeldeur, verlichting of kastremmen uw kast verrijken en het gemak te vergroten. Op deze manier houdt u uw kast netjes en overzichtelijk.

Onze blank houten kasten bekijken in de showroom

In onze showroom te Zutphen kunt de mogelijkheden en verschillende opties uit onze collectie blank houten kasten bekijken. U bent dan ook van harte welkom in de showroom waar onze verkoopadviseurs u ontvangen en waar nodig voorzien van een gedegen uitleg en passende informatie. Zij denken dan ook graag mee met uw wensen voor een blank houten kast. Wil u hun vakkundige advies raadplegen zonder naar onze showroom te komen? Dat kan natuurlijk ook, wij staan voor u klaar om uw vragen per mail, chat en telefonisch te beantwoorden, neem gerust contact met ons op.  

Reviews:

Gisteren hebben we een nieuwe kast geleverd gekregen voor de tweede slaapkamer. We hadden al eerder een kast voor onze slaapkamer besteld en daar waren we zo tevreden over dat we ook deze keer een kast bij Slaapkamerweb bestelden. Wat ziet de kast er mooi uit en wat hebben de twee mannen hem vakkundig in elkaar gezet! Ze waren al na een halfuur klaar!! Ze waren zeer vriendelijk/ enthousiast en werkten keurig coronaproof. Mochten we ooit weer een kast nodig hebben, weten we jullie te vinden!
Hartelijke groeten, Monique en Emiel

Monique van den Hoed uit Zwaag

Heel erg tevreden!!
De website is duidelijk en je krijgt meteen duidelijkheid over de prijs/kosten. Wij zijn toch naar de showroom geweest, omdat ik de kasten toch wilde zien. We voelden ons ondanks de corona-maatregelen welkom, zijn daar goed geholpen (geen vraag was teveel) en hebben 2 kasten besteld/gekocht. Meteen bevestiging per e-mail ontvangen.
De kasten zijn vandaag geplaatst. De heren waren beleefd, keurig op tijd en hielden alle corona-maatregelen in acht. In een rap tempo, maar toch zeer zorgvuldig hebben ze de kasten netjes geplaatst. Na afloop nog uitleg over de kast en tips over het onderhoud gekregen. Eén greepje was beschadigd, maar ze sturen een nieuwe per post op (kreeg al een melding dat deze al onderweg is!). Ze laten het netjes achter en nemen al het verpakkingsmateriaal mee.
Ik ben heel tevreden (ook over de prijs - gebruik kan ik nog niet laten weten, maar het ziet er erg degelijk uit) en ik kan Slaapkamerweb dan ook zeker aanraden.

Patricia uit Houten

Gisteren is onze schuifdeurkast geleverd en gemonteerd door Montrieurs.
De afspraak was tussen 07:00 en 08:00; om 07:05 stonden ze voor de deur.
De medewerkers werkten zo efficiënt samen dat de kast in ruim een uurtje stond; om 08:15 vertrokken ze, na enige uitleg over de kast, weer. (inclusief alle verpakkingsmaterialen ;-))
AANRADER!!!!

André L uit Loosduinen

Wat een topbedrijf! Ik schrijf niet zo gauw een review, maar nu dus wel. Goede kwaliteit, goede service, nette mensen, alles keurig op tijd, etc. etc. Echt een aanrader dus. Ik heb een grote garderobekast besteld, die is zoals aangegeven na ongeveer 7-8 weken geleverd en gemonteerd. De monteurs waren vriendelijk en professioneel. Binnen 1,5 uur stond de kast keurig in elkaar gezet op zijn plek en namen de monteurs alle plastic en karton weer netjes mee. TOP!

S. uit Amersfoort
» Lees alle reviews

Slaapkamerweb wordt beoordeeld met een 9.8/10 door 676 klanten.

CBW Erkendveilig betalen met iDeal of overboeken