Blank houten kast
golf


sort icon

Het juiste type blank houten kast

Onze collectie blank houten kasten bestaat uit nachtkasten, commodes en grotere draaideur, zweefdeur en draaideurkasten. Vaak kiest u eerst voor een bepaald type kast en kunt u vervolgens bij de opties een mooie blank houten uitvoering kiezen. Sommige blank houten kasten zijn van massief hout en bij deze optie heeft u vaak de keuze tussen diverse houtsoorten. 

Qua uitstraling zijn er vele mogelijkheden en daar doet de keuze voor draai, zweef of schuifdeuren ook aan mee. Ook qua afmeting doet deze mee, want een draaideur draait open in de ruimte terwijl de zweef- en schuifdeur dit niet doet. Deze kunt u alleen nooit helemaal open zetten, de schuifdeur blijft altijd in de kast en daarmee een gedeelte van de inhoud bedekken. Heeft u bijvoorbeeld een beperkte ruimte voor uw blank houten kast, dan kan is de schuif- of zweefdeur misschien een handige optie. 

Uw blank houten kast met de juiste afmetingen

Ook qua afmetingen zijn er diverse mogelijkheden, kijk daarbij ook goed naar de hoogte van de ruimte waar u de kast wil plaatsen, in een hogere kast passen vanzelfsprekend meer spullen, maar deze moet ook passen in de ruimte. In de breedte kunt u bij wijze van spreken alle kanten op er zijn bijvoorbeeld ook hoekkasten die erg handig zijn is sommige gevallen en er bovendien ook nog eens fraai uitzien.  

De ideale indeling voor uw blank houten kast

Als u uw blank houten kast naar wens heeft gekozen vindt u het vast fijn om te weten dat u bij Slaapkamerweb de indeling hiervoor zelf kunt kiezen. Want wie weet er nu beter dan uzelf hoe u uw kast indelen. U zit bij ons dus niet vast aan een indeling die u in de weg zit, of die u te weinig opbergmogelijkheden geeft. Voordat u bij ons besteld geeft u bij ons namelijk automatisch de kastindeling door. Wij bieden hiervoor handige accessoires die ervoor zorgen dat gemakkelijk de spullen bij elkaar en terug kunt vinden. Ook begrijpen wij dat u hierbij soms wat advies wil inwinnen, neem dan gerust contact met ons op. Ook voor vragen kunt u ons bereiken en staan wij u graag te woord. 

Accessoires voor uw blank houten kast

Bij de keuze voor accessoires geven wij u de vrije hand, u kiest zelf die items die u handig lijken. De roedes en legplanken kunt u gemakkelijk achteraf nog bijbestellen, dus mocht u achteraf te weinig hebben dan is dat zo opgelost! Naast deze accessoires kun je ook denken aan bijvoorbeeld een kastverdeling, pantalonhouder, ladeblok en kastlift voor het geval u hoog in de kast uw kleding op te hangen. Ook aan de buitenkant van de kast kunnen accessoires zoals een spiegeldeur, verlichting of kastremmen uw kast verrijken en het gemak te vergroten. Op deze manier houdt u uw kast netjes en overzichtelijk.

Onze blank houten kasten bekijken in de showroom

In onze showroom te Zutphen kunt de mogelijkheden en verschillende opties uit onze collectie blank houten kasten bekijken. U bent dan ook van harte welkom in de showroom waar onze verkoopadviseurs u ontvangen en waar nodig voorzien van een gedegen uitleg en passende informatie. Zij denken dan ook graag mee met uw wensen voor een blank houten kast. Wil u hun vakkundige advies raadplegen zonder naar onze showroom te komen? Dat kan natuurlijk ook, wij staan voor u klaar om uw vragen per mail, chat en telefonisch te beantwoorden, neem gerust contact met ons op.